0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Dolní Rožínka zaváhala v Březí


Branky


0

Jenom bod za bezgólovou remízu si připsala Dolní Rožínka v Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V 19. kole III. třídy se v Březí představila Dolní Rožínka, která je vedoucím celkem soutěže. Od začátku zápasu si každý z diváků myslel, že to bude jednoznačný zápas. Domácí tým začal hrát první půlku tzv. po větru a chtěl se zhostit vedení. To ale u výborně kombinujícího hostující týmu nešlo. V prvním poločase měli hosté více míč na noze, ale nedokázali si vytvořit žádnou velkou šanci proti výborně hrající domácí obrany. Naopak domácí tým se držel v útlumu a hrozil pouze po chybách v obraně hostí, ale také bez vsítění a tak poločas skončil 0:0. 

Obrana domácích šlapala jak hodinky i nadále

Na začátku druhého poločasu se začal hrát podobný fotbal jako v prvním poločase. V průběhu hry se domácí tým vyhecoval k lepšímu výkonu a začal hostující tým přehrávat. Vytvořil si několik vyložených gólových příležitosti, které bohužel brankou neskončili. Hosté zahrozili také převážně z rohových kopů. V 88. minutě se po chybě v hostující obraně zmocnil míče Jakeš, který poslal do samostatného úniku Dostála, který v bezprostřední blízkosti branky zklamal. A tak zápas skončil stejným poměrem jako na začátku 0:0. Příští kolo se Březí představí tentokrát na hřišti druhého týmu tabulky Strážku. Dolní Rožínka se představí v derby utkání s Rožnou a tentokrát již bude chtít určitě naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnes jsme opravdu předvedli výborný týmový výkon. Myslel jsem si od začátku naivně, že zápas skončí nerozhodně a to se mi také splnilo. Musím pochválit určitě kluky v obraně, hráli jsme si to, co bychom měli hrát celou sezónu. Celkový výkon našeho týmu byl skoro na jedničku, ikdyž se nám nepodařilo dát gól. I tak si myslím, že jsme momentálně v nejlepší formě a pojedeme se příští kolo porvat o tři body za našími kamarády do Strážku, na které se všichni těšíme.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , M. Hála [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - V. Kopecký [-] , O. Chocholáč [-] , P. Vondruška [-] - J. Čermák [-] , P. Bartoněk [-] - P. Bukáček [-] , P. Pokorný [-] (78. R. Mazánek [-] ) , M. Urban [-] (75. J. Jokl [-] ) , J. Večeřa [-] , M. Fendrych [-]

ŽK: 78. T. Habán , 88. J. Jakeš - 82. P. Bartoněk .
Hráči zápasu: J. Tunkr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - VOKŘÁL Martin (N), CRHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.