EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 1.9.2024


0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Šula


Naším dnešním Expertem kola bude opět hráč univerzál, a sice zástupce celku FK Bolatice, 29-letý obránce či středopolař JAN ŠULA. Jedná se o fotbalistu, kterého lze na první pohled poznat díky jeho urostlé výšce skoro 2 metrů, díky čemuž je nepřehlednutelný. Ale třeba i proto, že v letošní sezóně nosí na rukou kapitánskou pásku. Je spolehlivých hráčem na svém postu, jelikož díky svému vzrůstu málokdy (spíše nikdy) prohraje hlavičkový souboj. V neposlední řadě se řadí mezi důležité rozehrávače standardek a spolehlivé exekutory pokutových kopů. Bolatice se mohou v této dovednosti na něj stoprocentně spolehnout.  

Jan Šula je rodákem a odchovancem klubu FK Bolatice. Svou kariéru nastartoval na místním fotbalovém hřišti v 6 letech, kdy jej k fotbalu přivedl jeho táta. Talentu bolatického kluka si brzy všimli trenéři z nedalekého Hlučína, kam si jej i odvedli. Jan Šula tak strávil celé své mládí v Hlučíně, kde prošel všemi mládežnickými kategoriemi. Na svou mužskou dráhu se ovšem opět vrátil do rodných Bolatic, za které od léta 2012 pravidelně nastupuje. V jejich trikotu tvoří pevnou součást základní sestavy a je nepostradatelným článkem pro trenérské duo Víta Baránka a Jiřího Šulu, jenž je jeho strýcem. Během poslední dekády zažil Jan Šula se svým klubem i jednu postupovou radost, když se Bolatice v ročníku 2021/22 ze druhého místa kvalifikovaly do krajského přeboru. Je velkým fanouškem londýnské Chelsea.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Tady tipuji na výhru domácích. Stará Bělá má podstatně kvalitnější tým a navíc bývá doma hodně silná. Štěpánkovice jsou zvyklé spíše sbírat body pouze doma.

Tip experta: 0 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Oldřišov potřebuje konečně zabrat, ale Lazce zatím pokračují ve výborných výsledcích loňské sezóny. Zkusím proto dát tip na remízu.

Tip experta: 2 61 - 17 - 22 %
Komentář experta:

Od tohoto utkání si slibuji hodně branek. Zkusím jít do risku a věřit v ofenzivní sílu kluků z Píště. Volím proto dvojku na výhru hostů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ani jeden z týmů neznám, takže nemohu posoudit jejich kvalitu. Budu tipovat pouze podle výsledků ze začátku soutěže a z toho mi vychází jasná jednička na výhru Vítkovic.

Tip experta: 0 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Tady se asi rozhodnu pro remízu. Ludgeřovice jsou doma vždy nepříjemným soupeřem, ale Chlebičov má pro změnu výborné mužstvo, i když se mu start do nové sezóny úplně nevydařil. Myslím, že se zde zrodí remíza.

Tip experta: 1 22 - 22 - 56 %
Komentář experta:

Tady nemohu dát jinak než jedničku na naše vítězství. Albrechtice jsou zatím stoprocentní, takže nás rozhodně čeká těžký zápas, ale věřím, že nakonec ve finále urveme vítězství a tři body zůstanou doma v Bolaticích.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Další těžký zápas na tipování. Kozmice budou chtít doma odčinit debakl z Lazců. Strahovice jsou vždy nepříjemným soupeřem, který neprodá kůži lacino. Tipuji, že by se zde mohla urodit dělba bodů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 2
2. Petr Vala 1
3. Pavel Konečný 1
4. Radek Hruška 1
5. Filip Stromský 1
6. Ladislav Beran 1
7. Patrik Slavík 1
8. Nicolas Sýkora 0
9. Jiří Klik 0
10. David Obrusník 0
11. Aleš Silber 0
12. Patrik Minarčík 0
13. Marek Švábík 0
14. Jiří Lusar 0
15. Kryštof Surovec 0
16. Daniel Schrom 0
17. Marek Kulaviak 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.