Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2023 18:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávka 15. kola skončila jednoznačně, Kosoř v Jílovišti sehrála poločas hrůzy


Branky


1

Předehrávka posledního kola podzimní části sezony mezi Jílovištěm a Kosoří skončila jednoznačným výsledkem. Ačkoliv to po první, vyrovnané půli nevypadalo, do druhého poločasu nastoupili hostující fotbalisté v úplně jiné formě a rozpoložení, a nakonec z toho byl sedmigólový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra s více šancemi pro domácí

Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Oba týmy se snažily předvádět pohledný fotbal a dařilo se jim to.

 

Víckrát v úvodních pětačtyřiceti minutách však zahrozili domácí. Hned na začátku dorážel střelu Hotového obránce Jan Rada, gólman Franta byl ale pozorný. Poté dostal přesný balón na zadní tyč od Vrabce František Janoušek, hlavička domácího fotbalisty se ale od země odrazila pouze do připraveného brankáře hostů.

 

Po rohovém kopu měl velkou šanci obránce Michal Šmíd, jeho pokus hlavou mu ale skvělým zákrokem vytáhl Franta.

 

Poté zakončoval z dobré pozice Ondřej Walter, branku ale přestřelil.

 

Ve 43. minutě se Jíloviště dostalo. Po přihrávce Ondřeje Waltera se střelou, která se ještě otřela o břevno, prosadil Matěj Rajnoch.

 

Kosoř se rovněž snažila být nebezpečná, v prvním poločase si ale vytvořila pouze jednu větší příležitost. Do vápna domácích se šikovně proháčkoval Jan Křemen, jeho zakončení ale těsně minulo branku Daniela Šedivého.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Jíloviště.

 

 

Kanonáda od domácích

Kosoř odehrála slušný první poločas a i přesto, že neměla příliš šancí, mohla být se svým výkonem spokojena. Do druhé půle ale vstoupilo hostující mužstvo jako vyměněné. Kosořským fotbalistům se nedařilo, byli nepřesní, pomalí a domácí toho využili v podobě gólových hodů.

 

Hned ve 47. minutě zvýšil na 2:0 František Janoušek, který po dobrém balónu za obranu přehodil vyběhnuvšího brankáře Frantu.

 

V 55. minutě vyhrál souboj na útočné polovině Jakub Kučera, přihrál do vápna Michalu Šmídovi, a ten už si věděl rady. 3:0 pro domácí.

 

Neuběhlo ani pět minut a bylo to 4:0. Po pěkné akci se střelou do odkryté branky prosadil asistent u předchozího gólu Jakub Kučera.

 

V 66. minutě se Kučera trefil podruhé, tentokrát po přihrávce Vrabce lobem přes hostujícího gólmana.

 

Na 6:0 se v 69. minutě prosadil Matěj Rajnoch, který si svůj druhý přesný zásah v utkání připsal po přihrávce střídajícího Davida Malého.

 

Konečný výsledek stanovil na 7:0 v 77. minutě střídající Václav Janoušek, jenž se po chvíli trefil ještě jednou. Osmá domácí branka ale nebyla uznána pro ofsajd.

 

Jíloviště tak doma deklasovalo Kosoř 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna, kapitán: Maximální spokojenost s výsledkem i výkonem. Ačkoliv první půle byla jen 1:0, tak si myslím, že to mohlo být klidně 2:0 nebo 3:0. Soupeř se snažil hrát kombinační fotbal, což se u nás na hřišti moc neděje. Jsme rádi za to, že jsme poslední domácí utkání v podzimní části sezony zvítězili. Možná škoda, že nám zápas přehodili na středu. Rozlučka mohla být pěkná, lepší než v týdnu (směje se). Budeme si to muset vynahradit po zápase ve Slaném.

Kosoř
Jakub Slunéčko, trenér: První poločas skvělá vyrovnaná hra. O půli jsme si v kabině řekli, že budeme hrát pořád stejně a že to přijde, že ty góly dáme. Druhý poločas byl ale strašný, odehráli jsme to jako zoufalci.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] (46. L. Soldát [-] ) , M. Podzemský [-] (70. Š. Frank [-] ) , J. Kučera [-] (65. V. Janoušek [-] ) , J. Rada [-] , J. Hotový [-] , J. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] (65. J. Pospíchal [-] ) , F. Janoušek [-] (65. D. Malý [-] ) , M. Rajnoch [-] , M. Šmíd [-]

Kosoř
M. Franta [-] - Z. Sláma [-] (15. Č. Pekárek [-] ) , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , M. Folejtar [-] , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Šerák [-] (68. K. Jurovčík [-] ) , M. Brož [-]

Počet diváků: 58. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - ŠEBELA Jiří, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

pozn. redaktora: Utkání se již odehrálo.