1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný si udělalo dlouhý výlet do Sedlce, domácí na posílenou sestavu hostů nestačili


Branky


6

Fotbalisté Slaného absolvovali pro odehrání posledního podzimního utkání dlouhou cestu na půdu Sedlce-Prčice. Domácí fotbalisté nedokázali zvítězit v posledních dvou zápasech a proti slánské rezervě, která byla doplněna několika hráči A-týmu, ani napotřetí nebodovali naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a vyrovnání po chybě

V první půli byli v převaze hosté, kteří více drželi balón a dostávali se do dobrých příležitostí.

 

Po několika minutách zápasu propadl balón k Filipovi Novotnému, jeho zakončení ale úvodní brankou utkání neskončilo. Stejný hráč se o chvíli později ocitl v další velké příležitosti, po centru ze strany ale hlavou pouze orazítkoval břevno Neradovy svatyně.

 

Poté měl na kopačce vedoucí gól Lukáš Dolák, ani on ale nedokázal rozvlnit síť domácí branky.

 

Ve 35. minutě už se však slánští radovali. Po skrumáži ve vápně se prosadil Lukáš Herčík.

 

Ve 41. minutě bylo vyrovnáno. Po zaváhání hostující obrany nastřelili domácí tyč, od které se balón odrazil ke Zdeňkovi Všetečkovi, a ten už si věděl rady.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté rozhodli Volkem

Slaný vstoupilo do druhého poločasu znovu aktivně a v 52. minutě slavilo podruhé v utkání vstřelenou branku. Balón zatáhl po levé straně Tomáš Vimr a přihrál pod sebe na Zdeňka Volka. Hostující fotbalista zakončil z prvního doteku přesně k tyči, a vrátil tak svému týmu vedení.

 

Vzápětí to mohlo být 3:1, Novotný ale samostatný nájezd na domácího brankáře neproměnil.

 

Navýšit hostující náskok mohl také Volek, ve dvou dobrých šancích ale neuspěl.

 

Domácí zahrozili ve druhé půli Davídkem, který si ale balón namísto přímého zakončení ještě zpracovával, což se vzápětí ukázalo jako nesprávné řešení. Vědět o sobě dal také Martin Raček, jeho pokus ale netrefil hostující branku.

 

Slánští si již zbytek zápasu pohlídali, a na sobotní výhru Nelahozevsi tak zareagovali tím nejlepším možným způsobem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík, trenér: Musím pochválit hřiště. Půlka listopadu a naprosto dokonalý terén. Výrazně nám chyběl nemocný Ondřej Rataj, vyloučený Tomáš Pištěk a také Václav Kabíček. Při troše štěstí bychom možná zremizovali, ale na posílený tým Slaného jsme zkrátka nestačili. Soupeř byl lepší než my, myslím si, že tam měl asi čtyři hráče z A-týmu a hrál opravdu dobře.

SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: Podzim se bude hodnotit trošku hůř, ale ten poslední zápas naštěstí dopadl dobře. V tom spodku tabulky je to vyrovnané. Zaplať pánbůh, že jsme vyhráli, jinak by to bylo trošku smutnější. Myslím si, že když budeme hrát tak, jako teď, tak se z toho bez problému zase dostaneme.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Raček [-] , D. Kabíček [-] - M. Kaňka [-] , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , V. Novák [-] - M. Prchlík [-] , M. Davídek [-]

SK Slaný B
P. Junek [-] - O. Zelenka [-] , Z. Volek [-] (73. J. Říčka [-] ) , F. Novotný [-] (84. M. Marek [-] ) , L. Herčík [-] , M. Mareš [-] , M. Zelenka [-] (92. J. Krym [-] ) , T. Vimr [-] , L. Dolák [-] (87. Z. Řehák [-] ) , P. Volgner [-] (89. L. Kopřiva [-] ) , D. Vovk [-]

ŽK: 33. M. Davídek , 42. M. Sedláček , 79. M. Hájek , 90. M. Prchlík - 91. D. Vovk .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

Slánskou rezervu čeká na závěr podzimní části sezóny snad nejdelší výjezd a na jejich hře to bude zpočátku znát. Toho domácí využijí, vybudují si náskok a zvládnou si ho pohlídat až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích