4:1
(1:0)
75. P. Tvrz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak se s podzimem rozloučil třemi body, výhru nad Berounem řídili čtyři různí střelci


Branky


27. K. Češka , 48. D. Vošmik , 70. P. Buchta , 77. T. Jeník - 75. P. Tvrz
6

Fotbalisté Spartaku prohráli v minulém kole na půdě Kosoře 3:0. Spravit si chuť chtěli příbramští v posledním utkání podzimní části sezony proti soupeři z Berouna. To se jim zásluhou čtyř různých střelců podařilo, a s podzimem se tak rozloučili vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita domácích přinesla vedoucí gól

V úvodním dějství byli aktivnější domácí, kteří byli více na balónu, předváděli kombinační fotbal a snažili se ohrozit branku soupeře.

 

Berounští předvedli několik povedených akcí, většina jejich útočného snažení ale končila před vápnem domácího mužstva.

 

Ve 27. minutě byli diváci na stadionu svědky první branky zápasu. Po krásné kombinaci Matěje Srcha, Petra Buchty a Karla Češky se prosadil třetí jmenovaný.

 

Vzápětí to mohlo být 2:0, Tomáš Jeník ale obrovskou šanci neproměnil.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak Spartak vedl nad Berounem o jednu branku.

Další branky Spartaku a snížení hostů

Domácí vstoupili do druhého poločasu výborně, jelikož se již ve 48. minutě radovali z navýšení náskoku. Po dobré přihrávce Morava se do listiny úspěšných střelců dnešního klání zapsal David Vošmik.

 

O pár minut později byli hosté blízko snižujícímu gólu. Daniel Hájek vyslal na brankáře Bohuslava nebezpečný projektil z přímého kopu, příbramský gólman ale jeho střelu vyrazil na roh. Z následného rohového kopu vyhlavičkoval balón letící do branky jeden z domácích hráčů.

 

Domácím se po druhé vstřelené brance nedařilo tak, jako předtím. Nebyli již tak aktivní a ztratili herní převahu.

 

I přesto se ale dvacet minut před koncem radovali z vedení 3:0. Po chybě v berounské obraně přeloboval brankáře Nováka Petr Buchta.

 

V 75. minutě se dočkali také hosté. Po vráceném balónu do vápna a následné skrumáži dorazil balón za brankovou čáru ve skluzu Petr Tvrz, a snížil tak na 3:1.

 

Spartak ale bleskově odpověděl. Hned za dvě minuty vrátil domácím tříbrankový náskok Tomáš Jeník, který se prosadil po vybídnutí od Buchty.

 

Fotbalisté Příbrami se tak s podzimem rozloučili vítězně, když na domácím hřišti porazili Beroun 4:1.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: V posledním utkání jsme předvedli kvalitní výkon. Snažili jsme se hrát kombinační fotbal, což se nám až na pár hluchých míst dařilo. Zasloužené vítězství a velmi důležité tři body do tabulky.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Domácí byli v první půli lepší a zaslouženě vedli. Ve druhém poločase jsme měli vyloženou šanci, abychom snížili na 2:1, bohužel jsme nedali. Soupeř poté zvýšil na 3:0, my vzápětí snížili na 3:1. Na víc už jsme se ale nezmohli a domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - D. Prokeš [-] (46. J. Hušek [-] ) , M. Srch [-] (46. T. Spousta [-] ) , T. Balík [-] (82. M. Hejduk [-] ) , D. Morav [-] , D. Vošmik [-] , T. Jeník [-] (82. D. Drašnar [-] ) , P. Buchta [-] , K. Češka [-] , D. Sirůček [-] , T. Prokeš [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Hrypas [-] (78. M. Trnka [-] ) , P. Vopěnka [-] (62. P. Tvrz [-] ) , O. Knyazev [-] (30. K. Komenda [-] ) , Č. Černík [-] (78. D. Bessonov [-] ) , F. Štefan [-] (71. O. Slabý [-] ) , J. Šmíd [-] , I. Novosad [-] , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , I. Tapasov [-]

ŽK: 51. T. Balík , 58. D. Sirůček - 17. J. Šmíd , 36. F. Štefan , 62. M. Novák , 81. I. Tapasov .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky bude dle mého názoru plný nasazení a osobních soubojů. Více však věřím domácím. Z jakého důvodu vám neřeknu, sám to nevím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích