EXPERT TIP - 7.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 8.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Roman Nedbal

V rámci menšího oživení našich tipů experta jsme se rozhodli, že je nějakým způsobem ozvlášníme. Opět Vám vždy klasicky nabídneme, jak jste zvyklí, klasické tipy vybraného experta, ale s tím, že tentokrát ke každému utkání zkusíme připravit měnší slovní doprovod, vytvořený naší redakcí, v němž bude popsána naše předpověď, favorit a poronání našich předpovědí a předpovědí vybraného experta. Ale dost už zbytečných popisů. Mrkněte se sami. Tentokrát jsme pro Vás vybrali tipy Romana Nedbala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto utkání je určitě favoritem domácí tým, který pravděpodobně bude určovat tempo a snažit se dobývat branku soupeře. Jindřichovice budou muset vyčkávat na své šance a nejspíš zkusí vsadit na nakopávané balóny pro své kvalitní útočníky. Přesto se dá očekávat úspěch Lomnice.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlágr kola. Střetnou se dva velmi kvalitní týmy. Krásnu se ale letos zatím zejména pro nepříznivý los tolik nedaří a pravděpodobně nebude stačit ani na obhájce titulu. Dá se očekávat spíše otevřený fotbal a velké množství branek. Favoritem je ale Chodov.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

I zde se s Romanem shodujeme. Bukovany jsou poslední a zatím se jim tolik nedaří. Podle všeho by neměli výrazněji vzdorovat ani Chodovské. Pokud ale vydrží fyzicky celý zápas, mohli by v závěru trochu soupeře potrápit. Spíše se dá ale očekávat dominance hostů a hladký průběh zápasu.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Asi nejspornější zápas. Favoritem by měli být spíše domácí, kteří budou těžit zejména z dobré koncovky, kde Svatava zase hodně ztrácí. Rychnov bude hrát dobře odzadu a teoreticky by měl zápas kontrolovat. Každopádně to je ale nejvyrovnanější zápas kola, v souboji o pozici nebude překvapením výhra ani jednoho celku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Wolfgang Lorenz 3
2. roman nedbal 2
3. David Hilko 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.