Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov a Svatavu rozsoudily penalty


Branky


0

Svatava po dvaceti minutách vedla o dvě branky a zdálo se, že zápas snad nakonec bez větších potíží zvládne, Rychnov ale bleskurychle vyrovnal a velmi vyrovnaný zápas o pozici nakonec skončil zaslouženou remízou 3:3 a dělbou bodů. Penalty se pak podařilo ovládnout Baníku, který se tak po zisku dvou bodů v tabulce na Rychnv dotáhl. Domácí zůstávají třetí, hosté čtvrtí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlý návrat do zápasu

Uktání vypadalo přesně podle našich předpovědí. Svatava se ujala iniciativy a snažila se tvořit hru. Soupeře zdánlivě přehrávala, ale v obraně se jí vůbec nedařilo  Rychnov byl z protiakcí ještě nebezpečnější, než leckdo očekával. Šancí bylo ale na obou stranách dost, přesto se od začátku trochu lépe dařilo asi poprávu Svatavským. Už v sedmé minutě otevřel skóre Petr Thiele, a když ve třiadvacáté minutě přidal druhý zásah Matěj Šváb, zdálo se, že Svatava by si zápas už mohla ohlídat. Následující pětiminutovka se však domácím podařila absolutně skvěle. Bez jakéhokoli zdržování se o kontaktní brnku postaral Stanislav Miler a za malou chvíli už vyrovnával David Šefrna. Obrana Baníku zkrátka na malou chvíli vypověděla službu. Rychnov byl rázem zpět v utkání a hrálo se v podstatě od nuly. Druhá část první půle už byla ale o něco opatrnější, a tak se již nikdo neprosadil. Po půli platil stav 2:2.

Rychnov znovu vyrovnal

Ve druhé půli se obraz hry nijak výrazněji neměnil. Svatava dále hrála sympatičtější fotbal a snažila se uchopit zápas do svých rukou, ale Rychnov bránil skvěle a ještě lépe se vydával do brejků. Tenotkrát už byla soustředěnější ale i svatavská obrana, a tak žádná branka dlouho nepadla. Až v pětasedmdesáté minutě se dostala Svatava znovu do vedení. Trefil se Tomáš Pippenbacher. Ale ani tenotkrát jí nadějný stav dlouho nevydržel. Rychnov dokázal během chvíle odpovědět zásahem Karla Kreysy a bylo opět vyrovnáno. V závěrečných deseti minutách se především nechtěl nikdo ukvapit, a tak zápas došel bez většího dramatu k penaltovému rozstřelu.

Druhý bod pro Svatavu

Při penaltách se lépe dařilo stoprocentní Svatavě, která si svůj druhý bod zkušeně ohlídala. Rychnov se jednou zmýlil, a tak se před souepřem nakoenc musel sklonit. Tento výsledek je tak asi nejspravedlivějším možným vyústěním celkem vyrovnaného zápasu, v němž byla o trochu více aktivnější Svatava.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: My jsme byli podle mě v průběhu zápasu o maličko lepší. Myslím si, že dělba bodů byla ale spravedlivá. Naše dva body jsou zasloužené, vydřeli jsme je. S děravou obranou, jakou nyní máme, je to pro nás velký úspěch.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - D. Šefrna [-] , E. Klemm [-] , A. Tirinda [-] , S. Miler [-] , K. Hladký [-] , P. Mentlík [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-] , M. Peterka [-] , K. Kreysa [-]

TJ Baník Svatava
P. Kiss [-] - J. Mráz [-] (59. R. Nedbal [-] ) , M. Šváb [-] , P. Thiele [-] , B. Vágner [-] , V. Jílek [-] (75. R. Šalka [-] ) , R. Holub [-] , L. Pech [-] , P. Roth [-] , D. Juhár [-] , T. Pippenbacher [-]

ŽK: 35. D. Šefrna , 38. K. Hylský , 67. E. Klemm , 71. K. Hladký - 49. L. Pech , 86. P. Roth .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pešek Pavel - KALABZA Petr (N), ZETEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.