2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany překvapily porážkou Chodovské


Branky


15. T. Onody , 42. T. Onody
0

Po úspěchu Oloví v minulém kole se Bukovany zařadily až na chovst tabulky, zareagovaly ale perfektně. Naprosto nečekaně dokázaly porazit v poměru 2:0 Starou Chodovskou a postarali se o největší senzaci kola a prozatím asi i celé sezóny. Ode dna se tak zase odrazily a snad se pro ně nyní blýská na lepší časy. Stará Chodovská spadla na páté místo a po zbytečné ztrátě v dobře rozjetém utkání s Lomnicí ztrácí další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovskou zaskočila první branka

Chodovská do Bukovan napřijela sice v úplně plné sestavě a navíc i bez trenéra, přesto měla hned tři hráče na střídání a byla jasným favoritem. Jenomže od začátku bylo jasně patrné, že není ve své kůži, a tak se hrál spíše takový neatraktivní fotbal. Oba týmy se tak torchu praly sami se sebou. Bukovanští působili trochu lépe, více běhali a snaha z nich doslova čišila. Odměnou jim byl zásah Tomáše Onodyho v patnácté minutě, který Chodovskou opařil ještě více a domácí tým naopak více nabudil. Nikdo nečekal, že by se mohli hosté s nováčkem takto trápit, ale stalo se. Chodovská Bukovany evisdentně podcenila a teď nevěděla, jak se z prekérní situace dostat. Dál se jí nedařilo a Bukovany si své vedení držely. Když navíc Chodovská trochu vypustila závěru půle, podařilo se Tomáši Onodymu přidat ještě jednu branku do šaten, a dostat tak Bukovany do daleko slibnějšího vedení 2:0. Skvěle rozjetý zápas.

Střídací série

Oba týmy hned na začátku druhé půle sáhly po střídání. Chodovská si od toho možná slibovala nový impuls, ale nestalo se, dál se trápila, a když už si šanci vytvořila, nedokázala jí využít. Bukovany hrály velmi opartně, disciplinovaně. Zkrátka bojovaly a snažily se vedení udržet. V průběhu přišla další střídání a další noví hráči z obou stran. Na hřišti se však nic neměnilo. Od Chodovské se očekával závěrečný nápor, ten sice v jakési přibližné podobě přišel, ale byl absolutně zbytečný. Hosté byli bezzubí. Bukovany si nakonec zaslouženě uhájily senzační výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Baník Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - T. Onody [-] - D. Peřina [-] , P. Malecký [-] (71. L. Onody [-] ) , J. Bauchner [-] , V. Vach [-] , J. Kukla [-] (46. M. Mikolášek [-] ) , F. Žába [-] , J. Koptík [-] , J. Čech [-] , O. Hums [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - A. Bogdaň [-] - T. Schönbauer [-] , P. Dušek [-] , T. Bílý [-] , J. Volek [-] , M. Gabčo [-] (46. L. Karpíšek [-] ) - R. Tomášek [-] (62. R. Lenk [-] ) , M. Kolařík [-] , F. Lembacher [-] (62. J. Kutnohorský [-] ) , M. Kastl [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vošmik Václav - SEVERA Martin (N), ČEPILA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.