EXPERT TIP - 25.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 3.6.2023

0

Expertním tipérem je Tomáš Homola, předseda a hrající funkcionář Michálkovic, jež krátce před vypuknutím jarní části soutěže byly nuceny odstoupit pro nedostatek hráčského materiálu.




Tomáš Homola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Pro Petřkovice jsou poslední dvě kola rozhodující a los jim v tomto ohledu vůbec nepřál jelikož obě kola hrají venku a to tento víkend proti Lhotě a další týden proti Markvartovicím. Vzhledem k faktu, ze Petřkovice musí oba zápasy (v Markvartovicích minimálně na penalty) vyhrát, aby postoupili. Bude tento fakt pro mužstvo z Petřkovic velmi svazující. Navíc na půdě Lhoty se nehraje vůbec dobře a myslím si, ze Lhota bude velmi nepříjemná a nakonec tento duel také vyhraje. Takže za mě to bude 1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem k faktu, že tým Polanky prochází určitým vývojem a restrukturalizaci kádru a jejími současnými výkony si myslím, že to pro Koblov bude jasná záležitost a v tomto duelu zvítězí Koblov.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

I přes velice sympatické zlepšení Hrušova, které lze přisoudit posile Robina Holuba (hráče Karviné), který sice hraje ještě za dorost, ale je vidět, ze je to rozdílový hráč a sází branky jako na běžícím pase i v mužské soutěži, věřím v tomto utkání Václavovicím, které hrají velice vydařenou sezónu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady to vidím na jasnou 1, Markvartovice letos předvádí stabilní a kvalitní výkony a myslím si, že se Šenovem, navíc doma určitě body neztratí. Navíc potřebují zbylé zápasy hrát na 110 %, pokud chtějí postoupit. Takže za mě jasná 1.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Tady je to 50:50, ale vzhledem ke stoupajícím výkonům Slovanu si myslím, ze by mohli urvat 3 body v nevýraznem Brušperku a ještě trochu vylepšit svůj bodový stav v současné tabulce.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Klos 4
2. Adam Šlachta 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.