4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice doma porazily Hrušov, jenž i přes prohru předvedl skvělý výkon


Branky


21. K. Biela , 48. F. Martiník (vl.) , 81. J. Stibor , 87. O. Habernal - 59. D. Fedák , 86. D. Fedák
3

Václavovice stále živí šanci na pódiové umístění, ačkoli už nemohou bojovat o přímý postup do vyšší soutěže. Být na bedně po skončení aktuálního ročníku je ovšem více než povzbuzující motivace pro to, uhrát ještě maximum možného. Tento víkend si jeho hráči připsali tři body s Hrušovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli navázat na vítězství z minulého kola

Na domácím teritoriu hostily toto kolo Václavovice soupeře z Hrušova. Domácí fotbalisté chtěli za každou cenu potvrdit vítězství z posledního ligového kola, kde porazily Koblov a přitom udrželi čisté konto. Plejeři z Hrušova dorazili v okleštěné sestavě, přičemž lavici náhradníků zahříval během zápasu jediný hráč, jenž byl k dispozici, aby kdykoli zasáhl do vývoje utkání. Václavovičtí zvolili ryze ofenzivní taktiku se třemi útočníky, což ovšem na začátku nebylo příliš znát, co se týče předvedeného obrazu hry. Hrušov vyrukoval s hlubokým blokem, se kterým měli domácí příliš starostí a přes který se domácí jen stěží dokázali prosazovat. Na první branku se čekalo do 20. minuty, kdy se po centru Holečka prosadil z bezprostřední blízkosti jarní kanonýr Biela. Do konce první půle se domácím ještě podařilo spálit několik brankových příležitostí, které si říkaly o to, aby skončily v bráně. Do kabin se tak fotbalová mužstva odebrala s průběžným hubeným vedením domácího týmu.

Uklidnění přišlo brzy po výměně stran

48. minuta znamenala tolik kýžený uklidňující gól Václavovických. Hostující gólman však domácím výrazně pomohl, protože si centrovaný míč Pojezdaly nešťastně srazil do vlastní branky. Z dvoubrankového vedení se ale hosté neradovali příliš dlouho. Po hodině zápasu snížil výstavní trefou do šibenice hrušovský Fedák. Poté už se Václavovice znovu předháněly v tom, kdo z jejich hráčů spálí větší šanci. Klid se na kopačky domácích dostavil až v 81. minutě, to se z blízka trefil Stibor. Hrušované si ale nejspíš do Václavovic přivezli vítěznou mentalitu, neboť ani opětovná ztráta dvou branek je nezlomila. Naopak, dokázali se i podruhé vrátit do zápasu a snížit na rozdíl jedné trefy. gólem se prezentoval znovu fedák, jenž se tak postaral o plný počet gólů svého mančaftu s papírovým favoritem. Za necelou minutu se míč dostal po útočném výpadu k osamocenému Habernalovi, jenž definitivně zpečetil vítězství Václavovických a určil konečný ráz vzájemného střetnutí. Hrušov po jednom z nejlepších výkonů sezony sice kapituloval, ale jeho hra měla srdce.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - J. Stibor [-] , J. Berta [-] , Z. Bednář [-] , F. Holečko [-] , K. Biela [-] , L. Vojtek [-] , F. Desať [-] , J. Slíva [-] (46. P. Pojezdala [-] ) , R. Kozel [-] , J. Stavinoha [-] (46. O. Habernal [-] )

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
F. Martiník [-] - M. Josefofský [-] - F. Dubnický [-] , F. Dubnický [-] , D. Pekara [-] , D. Kurej [-] , Z. Demel [-] , D. Fedák [-] , J. Mrázek [-] , P. Formánek [-] , J. Juřena [-]

ŽK: 63. P. Pojezdala - 69. Z. Demel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Handlíř Drahoslav - MIOLLA Marco, HUSER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Tomáš Homola
Tip experta: výhra domácích

I přes velice sympatické zlepšení Hrušova, které lze přisoudit posile Robina Holuba (hráče Karviné), který sice hraje ještě za dorost, ale je vidět, ze je to rozdílový hráč a sází branky jako na běžícím pase i v mužské soutěži, věřím v tomto utkání Václavovicím, které hrají velice vydařenou sezónu.