1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klub od Landeka už ví, jak pění šumivé víno. Petřkovice vedou po vítězství v Dolní Lhotě soutěž a jsou dvě kola od postupu do profesionálnějšího společenství vyšší soutěže


Branky


3

Dolní Lhota ve své aktuální dechberoucí formě podlehla v domácím, ostře sledovaném měření sil tabulkově výše postaveným Petřkovicím. Klub z Landeka bere tři body, vede soutěž městského přeboru a neochvějně kráčí za postupem do prestižnější ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divácky očekávaný zápas začal stylem nahoru dolů. Oba týmy se nechtěly nechat zahanbit a ve Lhotě rozpoutaly ofenzivní rodeo. Jako první se radovali hráči hrající na domácím stánku v 11. minutě. V ten moment padl první gól utkání z kopačky Juchelky poté, co si k němu našel cestu stopery odražený a zvednutý míč po nezištné přihrávce jednoho z jeho útočících spoluhráčů. Tato chvíle byla vcelku zlomovým milníkem vzájemného měření sil, protože od té doby Petřkovice sevřely opratě do svých rukou ještě pevněji v honbě za veledůležitým vyrovnávacím gólem. Hostům pomohl odpískaný faul před pokutovým územím a možnost zahrání standardní situace z poměrně velkorysé pozice. Centrovaný balón se posléze dostal až k Bystroňovi. Hostujícímu stoperu míč v prvopočátku mírně zavazel a dokonce se po něm neumněle sklouzl, ale v poslední možné chvíli udržel rovnováhu a v krkolomné pozici ještě stačil protlačit míč za vyběhnuvšího brankáře Kopala. Po zremízované situaci se dění na hřišti hmatatelně zklidnilo a oba celky si hrály svoji vlastní hru, kterou se pokoušely strhnout vedení na svou stranu. Do poločase už se ovšem nic speciálního neodehrálo a tak se obě mužstva odebraly do svých šaten za nerozhodného stavu.

Plichta je málo, když chcete postup

Po opuštění klubových babin se hra začala v opatrném, vlažném duchu a všech dvaadvacet hráčů až postupem času sešláplo razantněji plynový pedál. přesně po deseti minutách druhé části hry došlo k dokonalému obratu ve skóre. když se trefil petřkovický Telnar, jenž má v posledním období parádní gólovou fazónu a jeho čich na góly by mu mohl závidět i kdejaký krtek pronásledující dešťovky. Podobně jako před týdnem v Brušperku si Telnar našel míč na penaltě a razantní hlavičkou jej poslal za záda poslední instance v bráně Lhoty, jmenovitě gólmana Kopala. Ten na trknutí z bezprostřední distance neměl nárok a také pěkně po brance svým spoluhráčům vyčinil. Dobře věděl, stejně jako jeho dalších deset kolegů, že jim po prohraném zápase vyprchají i poslední residua nadějí na případný postup do vyšší soutěže. Nic podstatného už se na hrací ploše nestalo. Petřkovice si odvážejí z venkovní půdy tři body a nejspíš to cestou do moravské části Ostravy vezmou přes nějakou benzínku pro šampaňské, protože si přinejmenším sportovně uhráli povýšení do vyšší soutěže, navíc vedou svoji finišující soutěž.



Ohlasy k zápasu



FC Odra Petřkovice
Vojtěch Bystroň, stoper Petřkovic: Za našeho vedení už jsme následně zamkli obranu a snažili hrát na jistotu a protiútoky. Záměr vyšel, domácí si další vyložené gólové situace nevytvořili, a tak zapas skončil 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
O. Kopal [-] - J. Dedek [-] , J. Bedry [-] , T. Czolko [-] - I. Lutso [-] , O. Klapuch [-] , P. Bubík [-] , S. Čech [-] - J. Juchelka [-] - O. Kozelský [-] (75. J. Zeman [-] ) , D. Blanar [-]

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - D. Körner [-] , V. Bystroň [-] , M. Činčala [-] , J. Vančo [-] - A. Georgiovský [-] , M. Václavík [-] , L. Kundrát [-] , M. Vošvrda [-] , R. Bandy [-] - M. Telnar [-]

ŽK: 86. J. Dedek , 88. J. Zeman - 54. M. Václavík , 65. V. Bystroň , 73. M. Telnar , 80. L. Kundrát .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - HOLUB Tomáš, FRÝBORT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Tomáš Homola
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Pro Petřkovice jsou poslední dvě kola rozhodující a los jim v tomto ohledu vůbec nepřál jelikož obě kola hrají venku a to tento víkend proti Lhotě a další týden proti Markvartovicím. Vzhledem k faktu, ze Petřkovice musí oba zápasy (v Markvartovicích minimálně na penalty) vyhrát, aby postoupili. Bude tento fakt pro mužstvo z Petřkovic velmi svazující. Navíc na půdě Lhoty se nehraje vůbec dobře a myslím si, ze Lhota bude velmi nepříjemná a nakonec tento duel také vyhraje. Takže za mě to bude 1.