EXPERT TIP - 23.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 21.5.2023

0

Pro 23. kolo byl vybrán tipér Ondřej Kroupa. Toto kolo bude velmi zajímavé, protože nás čeká šlágr mezi Dolní Rožínkou a týmem z Rozsoch nebo naopak si to spolu rozdají poslední dva týmy. Takže tento víkend bude velmi zajímavý.




Ondřej Kroupa

Ondřej Kroupa hraje na pozici záložníka v týmu SK Rožná. Rožná teď měla mizerné období, protože hrála 2 šlágry pár dní po sobě, oba dva prohrála a navíc také padli s Radostínem. Minulý víkend tento tým měl volno. On i zbytek mužstva jistě doufá, že tento víkend si Rožná připíše konečně tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Osová Bítýška se na jaře začíná zvedat, což dokazují výhry mimo jiné nad Bystřicí a Bobrovou. Body na jaře zdárně sbírá také Nová Ves, která se na nás začíná nebezpečně dotahovat. Myslím si, že zápas bude vyrovnaný a ve prospěch Nové Vsi rozhodne domácí prostředí. Výhra domácích 3:1.

Tip experta: 2 41 - 18 - 41 %
Komentář experta:

Další zápas s týmem ze špičky tabulky. Bobrová má kvalitní mužstvo, které ale na jaře ztrácí dost bodů. Naše forma na jaře také není ideální, proto by bylo potřeba v tomto zápase zabrat, bodovat a ukončit vítězně naši bodově velmi chudou pouť po venkovních hřištích. Věřím ve výhru hostů 2:3. Tentokrát se gólově prosadí Karel Beran se svojí ostrou levačkou.

Tip experta: 0 35 - 12 - 53 %
Komentář experta:

Šlágr kola! Rozsochy nás před dvěma týdny ve druhém poločase fyzicky přehráli a vypadá to, že si jdou za postupem do kraje. Rožínka si na jaře taky nevede vůbec špatně a rozhodně nedá svou kůži lacino. Myslím, že se týmy rozejdou smírně. 2:2

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Radostín na jaře body moc nezískává a těžké to bude mít i na Moravci, který má výsledky jako na houpačce. Myslím si, že si domácí pohlídají výhru v poměru 4:1.

Tip experta: 1 12 - 12 - 76 %
Komentář experta:

Souboj dvou trápících se celků ze dna tabulky. Pokud se Jívoví sejde, tak je schopné na svém malém hřišti vyhrát. Půjdu proti papírovým předpokladům a tipnu těsnou výhru domácích 3:2

Tip experta: 0 47 - 29 - 24 %
Komentář experta:

Vůbec nevím, co od tohoto zápasu očekávat. Doubravník přes zimu posílil, což se ihned projevilo na výsledcích. Jiskra z Víru se taky na jaře dere tabulkou nahoru do klidnějších vod. Zápas může dopadnout jakkoliv, ale více věřím domácím. 5:2

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Brazda 5
2. Petr Kobza 4
3. Radim Synek 4
4. Ondra Černý 4
5. Alexandr Jaroš 4
6. Adam Prášil 3
7. Vaclav Nejezchleb 3
8. Martin Homola 3
9. Bedřich Trávníček 3
10. Petr Jelínek 3
11. Josef Střešňák 3
12. Ondřej Kroupa 3
13. Miroslav Litochleb 3
14. Zdeněk Horák 3
15. Jan Mrňous 3
16. Vojtěch Prášil 3
17. Jakub Vařejka 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.