Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj posledních skončil nerozhodně


Branky


17

Ve 23. kole se odehrál souboj posledního s předposledním. Poslední Jívoví doma přivítalo Polničku. Jívoví mělo před zápasem ztrátu 5 bodů na Polničku, a tak nutně potřebovalo vyhrát, aby tuto ztrátu zmenšilo. Jenže se to domácím moc nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Do tohoto velmi důležitého souboje lépe vstoupili domácí hráči. Už v 8. minutě se prosadil domácí Josef Láznička. Hosté na změnu skóré dokázali velmi dobře zareagovat. Ve 24. minutě totiž přišlo vyrovnání, o něj se postaral hostující Jiří Víška. Ten tak srovnal na 1:1. Tento stav vydržel až do konce první poloviny tohoto duelu. Oba dva týmy šli do kabin za nerozhodnutého stavu 1:1.

54. minuta rozhodla o osudu zápasu

V druhém poločase se stala taková událost, která se stane jednou za hodně dlouhou dobu. V 54. minutě padli dva góly,které rozhodly o osudu tohoto utkání. Oba dva góly padli na do jiné brány. Jako první se prosadilo Jívoví, autorem branky se stal Josef Požár. No a na druhé straně se dokázal prosadit svým druhým zásahem v tomto zápase Jiří Víška. Tento zápas tedy skončil nerozhodně 2:2. Výsledek je tedy mnohem příznivější pro hosty z Polničky, stále mají tak 5 bodů na poslední Jívoví.



Sestavy


FC Santus Jívoví
F. Uhlíř [-] - M. Mach [-] , P. Novotný [-] , J. Koukola [-] , L. Duba [-] , M. Koukola [-] , J. Požár [-] (65. P. Slabý [-] ) , P. Housa [-] (90. M. Král [-] ) , J. Láznička [-] (65. M. Strnad [-] ) , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - T. Jambor [-] , T. Litochleb [-] , R. Synek [-] , J. Víška [-] , M. Jirásek [-] (74. O. Průža [-] ) , L. Bulíček [-] , R. Gančev [-] , J. Pálka [-] , L. Klement [-] (39. B. Ambrož [-] ) , Z. Šoukal [-]

ŽK: 84. D. Dřímal .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - TŮMA Milan (N), TROJAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou trápících se celků ze dna tabulky. Pokud se Jívoví sejde, tak je schopné na svém malém
hřišti vyhrát. Půjdu proti papírovým předpokladům a tipnu těsnou výhru domácích 3:2

Tip: remíza