3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves po vyrovnaném úvodu bere tři body


Branky


17

Ve 23. kole se v Nové Vsi představila Osová Bítyška. Osová Bítyška si po nevydařeném minulém kole chtěla spravit chuť, když v Dolní Rožínce prohráli 3:1. Naopak domácí rezerva si v minulém kole rozdělila body s Jiskrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start domácích

Domácí rezerva Nové Vsi byla jednoznačně první minuty lepší. A to také gólově dokázala, protože už ve 2. minutě domácí šli do vedení. Domácí vyslali centr do vápna, a protože hostující obrana hostující obrana špatně dostoupila hráče včetně Jana Starého, ten si míč zpracoval a placírkou k tyči poslal domácí Novou Ves do vedení. Nová Ves i nadále byla lepším týmem asi tak 15 minut. Ale ve 31. minutě Osová Bítyška dočkala vyrovnání. Hosté zahrávali standartní situaci. Michal Klusák centroval, na tento centrovaný míč si dobře naskočil Marek Vařílek a poslal hlavou balón k tyči, skóré tak bylo srovnáno 1:1. Po tomto gólu hra už byla vyrovnaná. Osová Bítyška měla dobrou příležitost, jak navýšit svoje vedení. Kdy jeden z hostujících hráčů poslal střelu z velké dálky, kterou Tomáš Čížek neudržel, ale ani z dorážky hosté nešli do vedení. Ve 40. minutě Nová Ves dostala slibný přímý kop asi ze 20 metrů. No a Jan Nečas krásně poslal míč k tyči a zvýšil náskok Nové Vsi.  Domácí rezerva tak první poločas ovládla výsledkem 2:1.

Jan Nečas pojistil vítězství Nové Vsi

Druhá polovina tohoto zápasu byla vyrovnáná. Hrálo se od vápna k vápnu. V 69. minutě opět domácí rezerva Nové Vsi dostala další slibnou standartní situaci na přímou střelu. K tomuto volnému přímemu kopu se opět postavil Jan Nečas a krásně vymetl šibenici. Domácí tak vedli už 3:1 i díky dvou krásným střelám Jana Nečase. Toto vedení si už domácí hráči udrželi až do konce utkání, a tak si domácí připisují další body do tabulky. Jan Nečas z velké části svými krásnými zásahy zařídil tři body pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: "Myslím si, že na okresní přebor to mělo výbornou fotbalovou kvalitu na krásném hřišti. Utkání bylo vyrovnané, které rozhodly standartní situace Nové Vsi. Jinak prvních 15 minut jsme byli horší. Ve druhém poločase bylo utkání vyrovnané od vápna k vápnu. hráč utkání: Tomáš Malý



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Zdražil [-] (38. T. Nečas [-] ) , P. Bojanovský [-] , J. Máček [-] , J. Nečas [-] , F. Chalupa [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (26. S. Růžička [-] ) , J. Krejčí [-] , R. Jinek [-] , P. Dobiáš [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] , L. Sláma [-] (46. M. Hollý [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (80. M. Dupal [-] ) , M. Klusák [-] (80. M. Řezníček [-] ) , P. Večeřa [-] , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] (63. P. Ivančík [-] ) , T. Malý [-] , A. Karásek [-] (27. O. Zeman [-] )

ŽK: 43. J. Nečas , 65. P. Bojanovský , 80. J. Krejčí - 55. O. Zeman , 69. J. Malý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Osová Bítýška se na jaře začíná zvedat, což dokazují výhry mimo jiné nad Bystřicí a Bobrovou. Body na
jaře zdárně sbírá také Nová Ves, která se na nás začíná nebezpečně dotahovat. Myslím si, že zápas
bude vyrovnaný a ve prospěch Nové Vsi rozhodne domácí prostředí. Výhra domácích 3:1.

Tip: výhra domácích