Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník doma vysoko prohrál


Branky


17

Ve 23. kole se na půdě Doubravníku představila Jiskra Vír. Doubravník i přes poslední prohru se v poslední době zvedl, Jiskra zase v posledním kole uhrála remízu s rezervou Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra dala 3 góly

O tom že se vstup hostů do utkání povedl, svědčí i gól z úvodu tohoto utkání. Už v 7. minutě se prosadil hostující obránce Ondřej Rychlý. Poté se strhla trochu více emotivnější pasáž, protože v 18. minutě oba týmy dohrávaly zápas v deseti hráčích. Na domácí straně červenou kartu viděl Karel Vojta, na straně Jiskry zase předčasně do kabin odešel Jakub Sedler. Tímto tedy na hřišti bylo více prostoru. A toho dokázaly využít hosté, protože se prosadil ve 35. minutě Jiří Tomášek. A poslední gól prvního poločasu vstítil David Šenkýř, ten se prosadil ve 43. minutě.

Jiskra si došla pro vítězství

Hosté ve druhém poločase nepolevili. V 56. minutě  se prosadil na 4:0 z pohledu hostů Jaroslav Coural. V 70. minutě už domácí Doubravník dostal debakl. Na stav 0:5 upravil Karel Orel. Domácí vstřelili čestnou branku přece jenom v 78. minutě. Autorem branky se stal Michal Jedlička. V závěru, přesněji 90. minuta se povedlo hostům dát poslední branku v tomto utkání. Skóroval Michal Matuška. Jiskra tak zvítězila na půdě Moravce vysoko 6:1. 



Sestavy


FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] (70. T. Csizmár [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , R. Šikula [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , M. Šikula [-] , R. Šibor [-] , T. Beran [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] , O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] , V. Oliva [-] - V. Sedler [-] (90. M. Matuška [-] ) , J. Coural [-] (60. K. Orel [-] ) , J. Tomášek [-] - D. Fiala [-] , F. Kintr [-] - T. Piskač [-]

ŽK: 14. M. Škvařil , 70. V. Čepička , 81. M. Vojta , 88. T. Csizmár - 53. D. Fiala , 74. F. Kintr . ČK: 18. K. Vojta - 18. J. Sedler .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠKVAŘIL Stanislav (N), SKOUMAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Vůbec nevím, co od tohoto zápasu očekávat. Doubravník přes zimu posílil, což se ihned projevilo na
výsledcích. Jiskra z Víru se taky na jaře dere tabulkou nahoru do klidnějších vod. Zápas může
dopadnout jakkoliv, ale více věřím domácím. 5:2

Tip: remíza