Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládli hosté z Rozsoch


Branky


17

Ve 23. kole se střetly dva týmy bojující o 1. místo. Dolní Rožínka přivítala tým z Rozsoch. Takže se jednalo o velký duel, kde hodně hraje velkou roli padnutí 1. branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy ovládly poločas

Do šlágru vstoupili mnohem lépe hosté. V 7. minutě poslal do vedení hosty Jan Ludvík. Po té domácí trochu na hostující hráče zatlačili. V 9. minutě domácí tým zahrával rohový kop. Roman Sluka tento roh zužitkoval nejlepším možným způsobem pro domácí, dokázal vstřelit branku a vyrovnal tak skóré. Hosté chtěli dále ještě něco se zápasem udělat. V 18. minutě opět Jan Ludvík dával gól. Hostům se povedla kombinace, kdy Petr Bureš dostal míč za obranu, tam udělal kličku a nahrával před prázdnou brankou Janu Ludvíkovi. Do konce 1. půle byli poté domácí hráči mírně aktivnější, ale i přesto si nedokázali vytvořit zajímavou brankovou příležitost. Byly to spíše nějaké náznaky nebo pološance. Rozsochy tak v Dolní Rožínce první poločas vyhrály 2:1.

Rozsochy berou tři body

Do druhého poločasu hosté vstoupili lépe. Už v úvodu Rozsochy měli velkou šanci, která ale brankou neskončila. V 58. minutě měli hosté rohový kop. Ten v gól přetavil Adam Prášil, hosté tak vedli už 3:1. Rozsochy poté začaly více bránit, Dolní Rožínka si tedy více mohla užívat míče, ale žádnou velkou šanci si nevytvořili. V 74. minutě přišlo razítko na tento zápas. Petr Bureš obehrál tři protihráče a tak krásnou svojí individuální akcí dal čtvrtý gól Rozsoch. Zápas se tedy poté už jenom dohrával. Rozsochy tak vyloupily Dolní Rožínku a připisují si velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozsochy
pan Strachoň: "Do derby o 1. místo jsme vstoupili aktivněji, byli jsme lepší, hned v úvodu jsme si vytvořili šanci, kterou proměnil Honza Ludvík, potom nás domácí trochu zatačili, měli roh a Roman Sluka hezkým gólem vyrovnal. My jsme chtěli dále něco se zápasem udělat, povedla se nám útočná kombinace. Po zbytek 1. půle byli domácí asi mírně aktivnější, ale žádnou velkou šanci si nevytvořili. Do 2. poločasu jsme vstoupili my aktivněji, dali jsme gól z krásného rohu, podobný jako dali domácí. Trochu jsme začali bránit, domácí drželi míč, ale nedostávali se do žádných vyložených šancí. Potom jsme dali gól po krásné individuální akci Petra Bureše. Bylo to vyrovnané, ale hráli jsme myslím si účelněji, že jsme proměnili gólové šance." hráč utkání: Emil Šibor



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] (84. Z. Konček [-] ) , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , D. Vařejka [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , T. Hille [-] (58. M. Šimeček [-] ) , V. Kopecký [-] (71. J. Bílek [-] )

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] (55. R. Prášil [-] ) , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] (76. O. Opalenyk [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , J. Ludvík [-] (84. M. Dostál [-] ) , E. Šibor [-] , I. Šťastný [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 65. P. Vondruška - 62. E. Šibor , 88. S. Padrtka .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - ŠUSTÁČEK David, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Šlágr kola! Rozsochy nás před dvěma týdny ve druhém poločase fyzicky přehráli a vypadá to, že si
jdou za postupem do kraje. Rožínka si na jaře taky nevede vůbec špatně a rozhodně nedá svou kůži
lacino. Myslím, že se týmy rozejdou smírně. 2:2

Tip: výhra domácích