Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná po prohrách si připisuje tři body


Branky


17

Ve 23. kole se na hřišti Bobrové představila Rožná. Hosté nutně potřebovali vyhrát, protože se jim začína vzdalovat čelo tabulky, navíc by to pro tým byla už velká komplikace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná si vytvořila náskok

První poločas se hrál kvalitní fotbal, ten předváděly obě dvě strany. Jako první v tomto utkání se prosadili domácí. Domácí vyslali pas za obranu a domácí střelec Jiří Svoboda vstřelil vedoucí gól domácích. Hosté ale po 4 minutách dokázali stav zápasu vyrovnat. Ve 36. minutě Filip Škutchan překvapil domácího brankáře střelou k blížší tyči. Ve 38. minutě poslal svým sólem z půlky do vedení hostující Tomáš Sýkora. Tímto tak první poločas skončil, ve kterém Rožná si vytvořila náskok 2:1. do druhého poločasu šli hosté tedy s jednogólovým náskokem.

Rožná přidala další branku a pohlídala si vítězství

Ve druhém poločase úrověň hry trochu padla. Logicky se Rožná nehnala za dalšími brankami, když vedli. Bobrová se ale pokoušela zápas vyrovnat, ale moc často se jim nepodařilo dostat do vápna soupeře. Když už domácí měli to štěstí, tak tak nebyli v dostatečném počtu. V 58. minutě Rožná přidala razítko na svoje vítězství, když se snad brankou této sezóny prosadil Ondřej Chocholáč, kdy po centru z první málem dokázal protrhnout síť domácího mužstva. Zápas tedy skončil 3:1 pro hosty z Rožné, tato výhra je hráče velmi důležitá, neboť kdyby dnes nezískali všechny body, tak už má Rožná docela propastnou ztrátu na čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Rožná
Jiří Kroupa: Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že další připadá prohra by nás už dostala pod pořádnou deku.Moc nadějně to nevypadalo po půlhodině hry, kdy se po balonu za obranu prosadil domácí Svoboda. Naštěstí jsme rychle dokázali vyrovnat, když střelou na bližší tyč překvapil gólmana Škutchan. Chvíli poté se zezadu "urval" náš stoper T. Sýkora s neuvěřitelným sólem z půlky nás poslal do vedení. Tak to zůstalo až do konce prvního poločasu, ve kterém podle mě diváci viděli celkem kvalitní fotbal z obou stran. Ve druhé půli úroveň hry poklesla a my jsme se s vedením dopředu moc nehnali. Domácí se o vyrovnání snažili, ale moc se do našeho vápna nedostávali a když už ano, tak ne v dostatečném počtu. Naši výhru potvrdil gólem sezóny Chocholáč, který po centru ze strany z první ze vzduchu malém protrhl síť na zadní tyči. Pro nás ohromě důležitá výhra na půdě kvalitního soupeře a snad příslib do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - L. Křepela [-] , I. Roháček [-] (72. V. Mahel [-] ) , J. Ptáček [-] (59. J. Dostál [-] ) , J. Svoboda [-] , K. Flídr [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (79. T. Flek [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , O. Hlushchenko [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (77. R. Hájek [-] ) , P. Kunc [-] , J. Kintr [-] (72. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , P. Sýkora [-] (90. R. Novotný [-] )

ŽK: 49. J. Svoboda - 76. P. Sýkora , 78. R. Hájek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ROUS Tomáš, ROHÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Další zápas s týmem ze špičky tabulky. Bobrová má kvalitní mužstvo, které ale na jaře ztrácí dost
bodů. Naše forma na jaře také není ideální, proto by bylo potřeba v tomto zápase zabrat, bodovat a
ukončit vítězně naši bodově velmi chudou pouť po venkovních hřištích. Věřím ve výhru hostů 2:3.
Tentokrát se gólově prosadí Karel Beran se svojí ostrou levačkou.

Tip: výhra domácích