4:2
(4:0)
62. D. Staněk
84. R. Večeřa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec skolil doma Radostín


Branky


14. M. Černý (p.) , 21. F. Kudiovský , 38. P. Červinka , 44. M. Černý - 62. D. Staněk , 84. R. Večeřa (p.)
17

Ve 23. kole se na půdě Moravce představil Radostín nad Oslavou. Opět se svým výkonem blýskl domácí kapitán Martin Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný domácí poločas

Domácí hráči vstoupili do zápasu mnohem lépe. Už ve 14. minutě se dostali do veliké příležitosti, kterou by mohli otevřít skóré. Radostín domácím daroval pokutový kop. K penaltě se postavil domácí kapitán Martin Černý, tu proměnil a poslal tak Moravec do vedení 1:0. Když probíhala 21. minuta tak bylo domácímu týmu ještě veseleji. Druhou branku utkání vstřelil domácí Filip Kudiovský. Ve 38. minutě už domácí Moravec vedl 3:0. Tento stav upravil Pavel Červinka. No a poločas hrůzy pro Radostín dokonal opět Martin Černý. Ten vsítil 4. domácí branku ve 44. minutě. Tímto si tedy Moravec vytvořil velmi dobrý náskok v podobě čtyř branek.

Radostín zdramatizoval utkání

Hosté ve druhém poločase nechtěli zažít, to co je potkalo v prvním. Radostín se nevzdal bez boje a úspěch přišel. V 62. minutě snížil Daniel Staněk na 1:4 z pohledu hostů. No a to ze strany Radostína nebylo všechno. V 84. minutě taky dostali možnost kopat penaltu. No a tu dokázal proměnit Rostislav Večeřa a najednou pohled na výsledek vypadá úplně jinak. Hosté už další branku nepřidali, a tak odjíždí z Moravce s prohrou 2:4. První poločas byl z hostující strany strašný, ve druhém poločase už dokázaly alespoň zmírnit pro ně nepříznivý stav.



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - J. Cimbálník [-] (68. F. Lahodný [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. I. Pokorný [-] ) , T. Smolík [-] , V. Cícha [-] (46. M. Hanák [-] ) , F. Kudiovský [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , L. Kozel [-] , R. Večeřa [-] , P. Císař [-] (34. K. Kučera [-] ) , T. Kadlec [-] , P. Dvořák [-] , P. Inwald [-] , J. Poul [-] (46. Š. Havlíček [-] ) , V. Ambrož [-] (62. J. Novotný [-] )

ŽK: 29. M. Černý , 93. M. Kachlík .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - HLADÍK Jiří (N), TOMEK Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Radostín na jaře body moc nezískává a těžké to bude mít i na Moravci, který má výsledky jako na
houpačce. Myslím si, že si domácí pohlídají výhru v poměru 4:1.

Tip: výhra domácích