EXPERT TIP - 17.kolo Pražský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 12.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Tipy úvodního jarního kola přeboru Prahy poskytnul Tomáš Cigánek, předseda FC Přední Kopanina..




Tomáš Cigánek

Aktuálně druhý tým tabulky nejvyšší pražské soutěže vstupuje do druhé poloviny soutěže se ztrátou osmi bodů na vedoucí TJ Spoje. S jakými ambicemi? "Byl bych rád, abychom potvrdili kvalitu našeho kádru a odpracovanou zimní přípravu i na hřišti v mistrovských utkáních. Dělat radost fanouškům FCPK výkony i výsledky a trpělivě čekat na šanci. Ztrácíme osm bodů, ale i těsně za námi jsou další vlčáci. Jaro bude zajímavé a je skvělé, že Kopanina opět hraje významnou roli." říká před začátkem jarní části předseda klubu Tomáš Cigánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 33 - 67 %
Komentář experta:

Zličín zvládl podzim skvěle, patří do první pětky. Radotín se potřebuje odrazit k záchraně a doma bodovat. Síla kádru hovoří pro Zličín, domácí vydřou bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas zejména pro Motorlet, třetiligová záloha s posilami z áčka nemůže počítat a Čafka ví, že by si ztrátou bodů výrazně zkomplikovala situaci.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Třetí s posledním, tady cokoliv jiného než jednička by bylo obrovským překvapením. Vyšehrad přivedl zajímavá jména (Heřman, Krivosheev), Dukla zase oživila Bičaníka.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Atraktivní zápas na Kavčích horách, favoritem jsou hosté, ale Podolí je od barážových příček vzdáleno pouhých šest bodů a tenhle zápas potřebuje nutně vyhrát a dobře začít.

Tip experta: 0 33 - 67 - 0 %
Komentář experta:

Uhříněves dala na podzim suverénně nejméně gólů, pouhých jedenáct. Kolovraty ve vypůjčeném azylu na umělce Újezdu P4 se nebudou cítit jako doma. Tady to může být klidně bezbranková remíza.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kopanina zvládla jarní start a v poháru přehrála Královice 7:4. Trenér Vott mluví o čekání na klopýtnutí Spojů, ale především musí jeho tým vyhrávat své zápasy. První prověrkou bude mladá žižkovská rezerva.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Oba týmy před týdnem opustily pohár a můžou se soustředit jen na přebor. Hraje se na Tempu a tam je to z Braníka co by kamenem dohodil. Favoritem jsou hosté.

Tip experta: 1 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Překvapení kola, Spoje ztratí a soutěž dostane náboj. Jediný zápas prvního jarního kola, který se hraje na přírodní trávě. Fotbal půjde trochu stranou, bude to bitva.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 3
2. Ladislav Beran 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.