Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:30

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušenost porazila mládí


Branky


3

Mladý kádr týmu FC Slavoj Vyšehrad podlehl Dukle JM. Zkušení domácí se tak mohli radovat z vysoké výhry 4:0. Vyšehrad navýšil ztrátu v tabulce a stále zůstává na sestupovém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Vyšehradu vstoupili do utkání odvážně. Byla na nich vidět chuť k ohrožení soupeřovy brány, ale brankář Bašta gól nepřipustil. Pak se hra přesunula do režie domácích. Po vydařené akci z levé strany a následném přenesení hry poslal Duklu do vedení krásným zakončením, střelou do šibenice, domácí Ondřej Kotlík. I hned po rozehrání hosté přišli o míč po vlastní špatné zpětné přihrávce. Domácí využili chybu rychlým autem na soupeřově polovině, po kterém se míč dostal přes Trávníka až k do středu nabíhajícímu Josefu Bičaníkovi. Ten přesnou střelou k pravé tyči poslal Duklu do dvoubrankového vedení. Více branek jsme v prvním poločase neviděli.

Po změně stran se vyšehradští hnali za vstřelením branky. Jejich šance se jim však nepodařily proměnit. Na obou stranách se svými zákroky blýskli brankáři Bašta (Dukla JM) a Sulanský (FC Savoj Vyšehrad) a podrželi tak své týmy. Ke změně skóre došlo v 76. minutě, kdy po rohovém kopu, nikým nepokrytý Bičaník přidal hlavou svůj druhý gól a Dukla už byla ve vedení o tři branky. Pět minut před koncem utkání upravil skóre zápasu na konečných 4:0 Martin Inneman krásnou střelou do šibenice. 

Vyšehrad zaostal za Duklou ve více směrech, ale v dalším kole ho čeká soupeř ze spodní části tabulky a tak tým ví, že tady bude muset zabodovat. 



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Jižní Město
Natálie Svitáková: "Na začátek jarní části soutěže nás čekal posílený Vyšehrad, tvořený hlavně mladými hráči. Spálené šance byly na obou stranách, ale co za mě rozhodlo byly zkušenosti. Měli jsme na začátku druhé půli lehký herní výpadek a Vyšehrad diktoval tempo hry. Za stavu 2:0 měl Vyšehrad šance skóre změnit, ale naštěstí nás i výbornými zákroky podržel brankář Bašta. Po třetím gólu bylo prakticky rozhodnuto. Bylo cítit, že Vyšehrad tlak nezvládá a emoce na hřišti se začaly v táboře hostujícího celku stupňovat, což nám jen nahrávalo do karet a zaslouženě jsme utkání dotáhli do vítězného konce. V dalším kole nás čeká FC Zličín, se kterým jsme se nedávno střetli v poháru. V morálně náročném utkání jsme výsledek zvrátili ve svůj prospěch, ale jsem si jistá, že nás ani teď nečeká nic lehkého."

FC Slavoj Vyšehrad
Jaroslav Klíma: "Masochismus pokračuje. Dostali jsme neuvěřitelně laciné góly, z každé hlouposti jsme inkasovali a na druhé straně sami neproměnili masakr šancí. To se fakt hodnotit nedá, pokud děláme věci naopak, než bychom měli. Po vcelku slušné zimní přípravě jsme samozřejmě očekávali u od prvního jarního mistrovského zápasu mnohem víc.“ hodnotil výkon týmu pro stránky klubu slavojvysehrad.cz trenér Jaroslav Klíma.



Sestavy


FK Dukla Jižní Město
M. Bašta [-] - D. Farkaš [-] , J. Bičaník [-] , V. Solař [-] - M. Jerie [-] , M. Inneman [-] (89. Š. Konjevič [-] ) , O. Kotlík [-] (89. F. Prüher [-] ) , M. Bureš [-] (15. F. Novák [-] ) , J. Beneš [-] - A. Trávník [-] , J. Markuzi [-] -

FC Slavoj Vyšehrad
D. Sulánský [-] - A. Krivosheev [-] , J. Heřman [-] , J. Klíma [-] , P. Krčmář [-] (77. M. Schrank [-] ) - M. Lískovec [-] (83. P. Borský [-] ) , T. Stareček [-] , M. Krivosheev [-] , F. Babka [-] (83. D. Škop [-] ) - O. Pryšljuk [-] (83. F. Zíka [-] ) , M. Coufal [-] (83. J. Přech [-] ) -

Místo: FK Dukla Jižní Město. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Karel - PLÁŠIL Marek, PAUER Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: výhra domácích

Třetí s posledním, tady cokoliv jiného než jednička by bylo obrovským překvapením. Vyšehrad přivedl zajímavá jména (Heřman, Krivosheev), Dukla zase oživila Bičaníka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích