0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 11:00

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit navyšuje náskok


Branky


38. T. Bican , 54. T. Madej , 61. M. Verner
3

Spoje navýšily svůj náskok již na deset bodů. Potvrdily roli favorita a na úvod jarní části porazily Hostivař v jejich domácím prostředí 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože zápas měl jasného favorita, Hostivař si vypracovala (dle slov trenéra) tři gólové šance, které nedokázala proměnit. Vstup do zápasu se jí podařil a předvedla konkurenceschopný výkon vedoucím Spojům. Hosté se během první půle dokázali prosadit, když je ve 38. minutě po rychlé kombinaci poslal do vedení Tomáš Bican. První poločas více branek nepřinesl a do kabin se šlo za těsného vedení hostujícího týmu.

 

Ve druhém poločase Spoje rozhodly zápas dvěma góly v rozmezí 54. a 61. minuty. Nejprve zvyšoval na dvougólový rozdíl Tadeáš Madej, kterému parádně naservíroval z levé strany míč do vápna Havrda. Třetí branku hosté přidali po chybě domácí obrany, kterou využil Baisa a předložil míč před bránu domácích, kde zakončoval Miroslav Verner obloučkem do sítě.

 

Celý zápas se odehrál na perfektně připraveném hřišti, což si pochvalovali oba trenéři. 



Ohlasy k zápasu


SK Hostivař
Petr Procházka: "Zápas se hrál na velmi kvalitním terénu, i když za velkého větru a zimy. Hostující Spoje vyhrály zaslouženě. Soupeř v této skupině nemá co dělat. My jsme první poločas zahráli dobře, když jsme měli tři gólovky. Možná kdybychom nějakýho góla dali, tak by i ten zápas vypadal jinak, ale nedali jsme a soupeř nás potrestal. Po jedné naší chybě zvýšil na 2:0 a najednou bylo po zápase. Takže já jim gratuluju k vítězství."

TJ Spoje Praha
Fabio Leggeri: "První zápasy po přípravě jsou vždy těžké, hlavně když jsou na přírodní trávě. Musím pochválit správce hřiště, který v těchto podmínkách připravil hřiště velice dobře, ale i tak prvních 20 minut jsme se s tím obě mužstva srovnávaly. Dokonce domácí měli i docela velké šance, po našich individuálních chybách, kdy jsme to chtěli v některých situacích uhrát až moc fotbalově, ale naštěstí je nedotáhli. My jsme naopak dali první gól a pak už si myslím, že zápas byl víceméně v naší režii až do konce utkání. Se zápasem musím být spokojený. Vyhráli jsme a máme 3 body proti nepříjemnému soupeři, který hraje na domácím hřišti dobře organizovaně. Chtěl bych pochválit kluky, že jsme tento zápas zvládli celkově dobře jako tým."



Sestavy


SK Hostivař
L. Provazník [-] - J. Kučera [-] , Š. Šticha [-] (66. L. Candra [-] ) , N. Khornauli [-] , D. Kronovetr [-] (66. E. Chleborád [-] ) , O. Vácha [-] (53. L. Lehner [-] ) , D. Mucha [-] , D. Kortiš [-] , J. Penc [-] , J. Sýkora [-] (66. D. Wolf [-] ) , F. Laštovka [-]

TJ Spoje Praha
A. Ordelt [-] - I. Baisa [-] (81. Y. Mushka [-] ) , P. Ladra [-] (72. A. Jarovský [-] ) , T. Madej [-] (81. I. Yanakov [-] ) , D. Tanchyk [-] (66. M. Janoševič [-] ) , M. Verner [-] , V. Horskii [-] , Š. Havrda [-] , T. Košút [-] , S. Prykhodko [-] , T. Bican [-]

Místo: SK Hostivař. Počet diváků: 24. Rozhodčí: ZLOCH Roman - NEBÁZNIVÝ Jan, CÍSAŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: výhra domácích

Překvapení kola, Spoje ztratí a soutěž dostane náboj. Jediný zápas prvního jarního kola, který se hraje na přírodní trávě. Fotbal půjde trochu stranou, bude to bitva.

Tip: výhra hostů