0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tempu stačil jediný gól k zisku tří bodů


Branky


3

Zápas na Kavčích horách přinesl jedinou branku. Tempo rozhodlo zápas za silného větru v prvním poločase a upevnilo si čtvrté místo v tabulce. I přes snahu domácích o vyrovnání v druhé půli nedovolilo změnu ve skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrněji, nikdo nechtěl udělat chybu jako první. Tempo se dostalo do hrací pohody dříve než soupeř a na hřišti začalo být aktivnějším týmem. Z toho vyplynulo mnoho akcí, které obrana soupeře dokázala překazit. Ve 32. minutě se však hosté gólu dočkali. Po Cejnarově centru z rohového kopu a odraženém míči se ve vápně nejlépe zorientoval Ondřej Schwank a svým důrazem poslal míč za brankovou čáru. I přestože Tempo mělo herní převahu, podolští mohli v 37. minutě po rychlém protiútoku vyrovnat skóre. Podobský však nenašel po přihrávce do vápna žádného ze svých spoluhráčů. Poločas skončil výsledkem 0:1.

Do druhé půle domácí vstoupili se snahou o vyrovnání. Vypracovali si několik náznaků šancí, ale výborná defenziva Tempa je ke gólu nepustila. Největší šanci měli po rozehrání standardní situace od půlící čáry, po centru Šídla do velkého vápna, kde se míč po několika odrazech dostal k volnému Brezinovi, který, bohužel pro domácí, minul hlavou pravou tyč. Poté si již hosté pohlídali svůj náskok z prvního poločasu a jejich defenzivní hra tak udržela těsný jednobrankový rozdíl v jejich prospěch. 



Ohlasy k zápasu


AFK Slavoj Podolí Praha
Lukáš Michl: "Do utkání vstoupili lépe hosté z Tempa. Z jejich převahy se po sérii rohů ujali vedení. To domácí probudilo a utkání se vyrovnalo. Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale mnoho šancí jsme si nevypracovali. Za zmínku stojí jen Brezinova hlavička těsně vedle levé tyče. V závěru jsme hru více otevřeli a soupeř hrozil nebezpečnými protiútoky. Kdy jsme jeden zastavili za cenu faulu, který byl oceněn červenou kartou."

FC Tempo Praha
Petr Vanko: "Zápas nesl typické znaky prvního kola po přípravě. Velké nasazení a bojovnost obou týmů, zápas chvilkami připomínal boj než fotbal, čemuž nahrál i silný vítr a snaha neudělat chybu. My jsme nakonec byli šťastnější a celý tým ukázal obrovskou bojovnost, odolnost a týmového ducha. Myslím si, že kdyby se hrálo na podzim, tak bychom takový zápas vyhrát nedokázali. Velmi mě těší i vychytaná nula, se kterou dnes Pacovský až tolik práce neměl, protože se k jeho spolehlivému výkonu přidal celý tým, včetně střídajících hráčů. Na podzim jsme taky první kolo vyhráli a druhý týden vypadal hrozně, takže zpátky na zem a poctivý přístup musíme zachovat i další týden." hodnotil zápas pro stránky klubu fctempo.cz trenér Petr Vanko.



Sestavy


AFK Slavoj Podolí Praha
M. Šumník [-] - M. Bednář [-] , P. Němeček [-] , M. Brož [-] - D. France [-] , M. Šídlo [-] , J. Urban [-] , J. Šimeček [-] , M. Šimák [-] - F. Podobský [-] (74. D. Brezina [-] ) , M. Štrajt [-] (66. R. Jůzek [-] ) -

FC Tempo Praha
P. Pacovský [-] - Š. Rakušan [-] (82. M. Kleček [-] ) , D. Kadlec [-] , T. Cejnar [-] (70. M. Pytlíček [-] ) - Š. Sedlář [-] (63. J. Klouček [-] ) , F. Babický [-] , S. Plíšek [-] , V. Valta [-] , O. Schwank [-] - T. Havlíček [-] (82. F. Šmídek [-] ) , P. Viktorin [-] -

ŽK: 15. M. Bednář , 18. M. Brož , 62. M. Štrajt , 78. D. France , 83. M. Šídlo - 52. T. Havlíček , 83. D. Kadlec . ČK: 92. D. Brezina .
Místo: AFK Slavoj Podolí. Počet diváků: 52. Rozhodčí: ZIMA Lukáš - ŠMAKAL Martin, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: výhra domácích

Atraktivní zápas na Kavčích horách, favoritem jsou hosté, ale Podolí je od barážových příček vzdáleno pouhých šest bodů a tenhle zápas potřebuje nutně vyhrát a dobře začít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů