4:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 12:00

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka vítěze nepřinesla


Branky


50. D. Vott , 65. D. Urban , 68. S. Razetto , 70. M. Mainolfi - 15. A. Vais , 21. I. Sow , 77. M. Žiga , 89. M. Žiga
3

Nejgólovější podívanou nám o víkendu přinesl zápas mezi FC Přední Kopaninou a FK Viktoria Žižkov B. Zápas, který měl favorita, skončil nerozhodně a oba týmy tak berou po jednom bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl překvapivý výsledek. I přestože domácí hráči vyvíjeli na soupeře trvalý tlak, Viktorce se podařilo ze tří rychlých protiútoků dva využít a jít do dvoubrankového vedení. Nejprve se v 15. minutě trefil Adam Vais a o šest minut později zvýšil vedení Ibrahima Ndiape Sow (21.). Do kabin týmy odcházely za stavu 0:2.

Druhá půle se však ze začátku odehrávala v režii Kopaniny. Druhý tým tabulky poslal na hřiště čerstvé posily a po krásné akci a střele Dominika Votta (50.) domácí snížili na rozdíl jedné branky. Vyrovnávací branku přidal v 65. minutě střídající Daniel Urban. To však od domácích nebylo vše. Do dalších pěti minut dokázali prostřelit brankáře hostů ještě dvakrát a utkání vypadalo, že je rozhodnuté (68. Sebastian Razetto, 70. Mattia Mainolfi). Nyní to byli hráči Viktorky, kteří museli dohánět dvobrankovou ztrátu. 

Domácí měli velkou šanci navýšit skóre, když v 75. minutě po standardní situaci trefil Daniel Urban pravou tyč soupeřovy brány. Podobná standardní situace přišla o chvíli později i na straně hostů po ostřejším zákroku brankáře domácích, který byl oceněn žlutou kartou. Ujal se jí Marco Žiga a suvérénně poslal míč za záda golmana. Viktorka tak snížila na rozdíl jediného gólu. 

Za vyrovnáním se hosté tlačili. V 89. minutě po rychlém zpracování míče a prudké střele po zemi přidal svou druhou branku v zápase Marco Žiga a upravil skóre zápasu. V následném tří minutovém nastavení jsme gól neviděli a zápas tak skončil remízou 4:4.



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina
Daniel Vott: "Musím říct, že soupeř mě svým výkonem překvapil. Hrál organizovaně ze zajištěného bloku a spoléhal na rychlé protiútoky. Díky nim si do poločasu zajistil dvoubrankové vedení. Po provedených změnách se nám druhý poločas vydařil a do 70. minuty jsme byli ve dvoubrankovém vedení. Bohužel jsme ho nedokázali udržet a soupeř snížil z trestného kopu. V závěru mu pak vyšel i risk o vyrovnání, a tak jsme přišli o body. Jsem samozřejmě zklamaný, ale pokud chceme vyhrávat, tak si nemůžeme dovolit inkasovat čtyři branky." uvedl po zápase pro stránky klubu fcpk.cz hlavní trenér Daniel Vott.

FK Viktoria Žižkov B
Daniel Veselý: "Soupeř měl velkou kvalitu, dokázal v zimě ještě posílit, tzn. že jsme se na něj v zimě ještě více připravovali a nějakým způsobem jsme z něj měli obavu. Reagovali jsme posílením kádru o další dorostence a taktikou a mládím jsme se pokusili soupeřovi vyrovnat. To se nám v první půli docela podařilo. Soupeř měl trvalý tlak, takový trochu bych řekl bezzubý, a nám se ze tří brejkových situací podařilo dvakrát docílit gólu, takže jsme vedli 2:0 po prvním poločasu. Soupeř o půlce vystřídal, zvýšil agresivitu a rychlost a hned krátce po poločase docílil prvního gólu a pak druhého. Ve střední části druhého poločasu soupeř docílil dalších dvou gólů a utkání se jevilo, jako rozhodnuté, hlavně ze strany Kopaniny. Myslím si, že v této fázi změnili iniciativu a soubojovou agresivitu. No a my z trestného kopu snížili na 3:4. Potom jsme se trošičku, s takovou euforií mládí, dostali do šance, kdy jsme dostali míč mezi obránce a prostřelili brankáře. Bylo to asi 5 minut před koncem, když jsme vyrovnali stav na 4:4, přičemž po zbytek zápasu, když soupeř začal být více agresivní a fotbalovější, my spíše bránili a ubránili. Bylo zde více agresivních situací, které musel rozhodčí uklidňovat kartami, ale výsledek 4:4 jsme pak už uhájili."



Sestavy


FC Přední Kopanina
O. Matějka [-] - V. Ptáček [-] (46. M. Mainolfi [-] ) , J. Kulhavý [-] (60. B. Hollerbach [-] ) , S. Razetto [-] (84. O. Šalanský [-] ) , D. Vott [-] - A. Asad [-] , P. Hovorka [-] , D. Škarda [-] , L. Kučera [-] - T. Mejdr [-] , Š. Hájek [-] (46. D. Urban [-] ) -

FK Viktoria Žižkov B
V. Myška [-] - A. Trávníček [-] , V. Jindřich [-] , M. Walter [-] (78. M. Cuc [-] ) , K. Balážik [-] (70. V. Vlček [-] ) - M. Talamon [-] , I. Sow [-] , M. Vlček [-] (66. L. Mach [-] ) , M. Žiga [-] , A. Vais [-] - T. Jankovský [-] -

ŽK: 42. D. Škarda , 59. J. Kulhavý , 76. O. Matějka , 90. P. Hovorka , 92. O. Šalanský - 42. M. Vlček , 55. M. Walter , 74. T. Jankovský , 91. V. Myška , 92. A. Vais .
Místo: FC Přední Kopanina. Počet diváků: 72. Rozhodčí: TIKAL Jan - MAREK Tomáš, STRÁNSKÝ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: výhra domácích

Kopanina zvládla jarní start a v poháru přehrála Královice 7:4. Trenér Vott mluví o čekání na klopýtnutí Spojů, ale především musí jeho tým vyhrávat své zápasy. První prověrkou bude mladá žižkovská rezerva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích