EXPERT TIP - 23.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 24.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Suchomel

Expertem pro další kolo krajského přeboru je trenér týmu SK Libčany-Jiří Suchomel, jehož tým má vzestupnou formu. Po dvou ligových výhrách dokázal ve středu postoupit do semifinále Poháru hejtmana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bude hodně záležet, kdo půjde z Áčka Chlumce, ale když vezmu v úvahu, že Červený Kostelec bude mít středeční pohárový zápas v nohách, kde se mu navíc zranili další hráči, vypadá to na vítězství domácích

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Dobruška je v laufu a boduje. Černilov naopak i přes skvělou práci trenéra má v současné chvíli obrovský problém s kádrem.

Tip experta: 2 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Jaroměř se potřebuje po ztrátách bodů chytnout a snad už budou mít k dispozici i plně zdravého Dana Votrubce, který dokáže udělat rozdíl.

Tip experta: 1 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Tady nemůžu volit jinak. Rychnov má sice velmi dobré jaro, ale my už jsme se konečně taky rozjeli a chceme doma budovat.

Tip experta: 0 0 - 40 - 60 %
Komentář experta:

Tady budou lítat třísky. Domácí jsou na svém hřišti úspěšnější než venku a potřebuji budovat. Hosté jsou naopak po skvělém vstupu do jara v mírném útlumu a tak to tipuji na bojovné a remízové utkání.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Jelikož má Slavie kádr na jiné úrovni, půjde se Vrchlabí na hřiště poprat o každý metr hřiště, s čímž mají domácí občas problém. I tak věřím, ze to domácí zvládnou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Police má za sebou dvě těžká utkání ve 4 dnech, naopak Cidlina má volno a k tomu Tarzana.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Posílené Hořice se budou opět chtít přiblížit záchraně a věřím, ze si s utkáním poradí i v případě, že by nebyli bratři Drozdové.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Erik Týfa 6
2. Martin Šmied 6
3. Jiří Pečenka 5
4. Venca Likeš 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.