2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chlumce přehrála Červený Kostelec


Branky


5

Další domácí utkání, které museli hráči Chlumce sehrát v Lovčicích kvůli rekonsturkci vlastního hřiště. I tak dokázali porazit Červený Kostelec a připsat si již pátou výhru v řadě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel až před koncem poločasu Mrázek

Úvod utkání byl vyrovnaný, i když častěji měli míč na svých kopačkách domácí, ale větší brankové příležitosti nepřicházely ani na jedné straně. V 19. minutě se domácí zkoušeli prosadit po rohovém kopu, ale hlavička mířila nad branku Pavla Středy.

 

Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal, ale jejich akce často končily nepřesnou finální přihrávkou před pokutovým územím.

 

Skóre zápasu se měnilo ve 44. minutě. To se ve vápně hostů dostal ke střele chlumecký útočník Holec, jehož střelu brankář Středa vyrazil jen k Jakubovi Mrázkovi a ten dostal míč do sítě. 1:0. A tak ši o poločase do kabin domácí za jednobrankového vedení.

Pojistku přidal Žahourek

V 56. minutě se po pradlém centru na zadní tyči dostal do velké šance domácí Jakub Harmtan, ale Středa ho vychytal.

 

V 70. minutě zahrozili domácí dvakrát po stanadartní situace, ale Středa byl opět připaven. V zápětí na druhé straně pálil zpoza vápna hostuící Mudroch, ale brankář Němec jeho střelu vyrazil na roh.

 

Jeden z domácích hráčů pak nebezpečně hlavičkoval na přední tyči po rohovém kpu, ale Středa opět podržel Červený Kostelec a hlavičku vytěsnil na roh.

 

V 84. minutě se po chybě v hostující rozehrávce dostal do samostatného úniku chlumecký Oliver Žahourek, který prostřelil Středu a poslal svůj tým dvou brankového vedení.

 

Hosté už nedokázali výsledek zdramatizovat, a tak si domácí připsali další vítězství, které bylo již páté v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Kostelecký dvojboj je vítězně za námi a podobně jako před týdnem to nebyla lehká písemka. Soupeř sice nastoupil bez několika opor, ale dobrou organizací hry a aktivním napadáním nám narušoval kombinaci ve finální fázi a nenechal nás v klidu zakončovat. Využili jsme ojedinělou chybu a na konci prvního poločasu jsme šli po křídelní akci do vedeni. Ve druhé půli jsme prostřídali, ale hra byla z naši strany neurovnaná a rozhodli jsme až v závěru po individuální akci. Výsledek skvělý, píši jedna mínus."

TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dnešní utkání musím hodnotit pozitivně. Ač jsme dnes na body nadosáhli, tak se rozhodně nemůžeme stydět za herní projev, protože jsme se domácím zcela vyrovnali ve všech směrech a hra se musela líbit. Dnes rozhodla jedna chyba na konci prvního poločasu, která rozhodla celé utkání. Jsme rádi, že máme tento těžký týden za sebou a teď musíme zmobilizovat síly na další domácí zápas."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - V. Doležal [-] , J. Labík [-] (54. J. Kučera [-] ) , D. Koubek [-] , M. Holec [-] (86. J. Vopátek [-] ) , O. Žahourek [-] , J. Veselský [-] (54. P. Staněk [-] ) , J. Hartman [-] (71. L. Pánek [-] ) , J. Mrázek [-] , O. Vaníček [-] (86. O. Jansa [-] ) , M. Kučera [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Čejchan [-] , P. Kratěna [-] (81. E. Wajsar [-] ) , M. Zajíc [-] , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , Z. Mudroch [-] (87. M. Barták [-] ) , M. Srkal [-] , D. Hála [-] , J. Malina [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 42. V. Doležal , 52. O. Vaníček , 82. O. Žahourek - 86. Z. Mudroch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jiříček Adam - OTAVA Marian, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jiří Suchomel
Tip experta: výhra domácích

Bude hodně záležet, kdo půjde z Áčka Chlumce, ale když vezmu v úvahu, že Červený Kostelec bude mít středeční pohárový zápas v nohách, kde se mu navíc zranili další hráči, vypadá to na vítězství domácích

Tip: výhra domácích