D. Drozd 65.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín vybojoval tři body v Hořicích


Branky


65. D. Drozd - 40. J. Dítě , 47. O. Zugar
5

Hořice přes velkou převahu na domácím hřišti padly s Jičínem.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlak branku nepřinesl, a tlak Jičín trestal

Hned ve 3. minutě střílí jičínský Zugar z 20m nad branku. V 5. minutě na druhé straně po centru domácích zprava střílí nekrytý Drozd D. z voleje vysoko nad hostující prázdnou branku.

 

V 11. minutě předvedly Hořice rychlou akci, která skončila skvělým Kanavalovým zákrokem. Ve 13. minutě unikl po levé straně Drozd D., ale jeho střela z úhlu míří těsně nad horní roh Kanavalovy branky. O 2 minuty později se opět vyznamenal Kanaval, když vyráží na roh stoprocentní šanci Šedivého.

 

 

V 18. minutě opět po centru hlavičkuje v malém vápně nekrytý Kedroň, ale jen těsně vedle pravé tyče. V 19. opět po centru zprava trefuje osamocený Drozd P. břevno naší branky. Po rohu ve 36. minutě a po skrumáži loví Kanaval míč mezi nohami, ale ten nakonec končí bezpečně v jeho rukavicích.

 

Velký tlak domácích branku nepřinesl, a tak hosté trestali. Ve 40. minutě Jiří Dítě napřáhl z 20m a míč končí v pravé šibenici Krejčího branky. 0:1. Jičín se tak vytěžil z první půle maximum a vedl o poločase o jednu branku.

Jičín ubránil náskok a bere tři body

Vstup do druhé půle se vydařil Jičínu. Ve 47. minutě zatáhl po levé straně míč Matějka, přihrál po zemi před branku, kde nabíhající Ondřej Zugar ve skluzu z úhlu dostal míč za záda Krejčího. 0:2.

 

V 54. minutě po rohu doslova vytáhnul Kanaval míč z levé šibenice na roh. V 56. minutě střílel zblízka nad branku domácí Bango. Domácí se tlačili vpřed, každý centr před Kanavala byl nebezpečný, ale hostující obrana odolávala.

 

V 62. minutě se domácí prosadili po rohovém kopu, ale rozhodčí jejich branku odvolal. V 65. minutě po dalším rychlém útoku doklepnul ve skluzu na zadní tyči přihrávku Skalského do branky Drozd D. a snižuje na 1:2.

 

Domácí ještě přidali a útok střídá útok. Houstne i atmosféra na obou lavičkách a mezi diváky. V 67. minutě po přihrávce zprava Matějka ve skluzu na zadní tyči poslal míč vysoko nad.

 

V 69. minutě opět po rohu míří hlavička domácího Palma D. těsně nad břevno. V 75. minutě podnikli hosté brejk po levé straně a Zugar ve skluzu na zadní tyči vybojoval pouze roh.

 

V 78. minutě se ke střele ve vápně dostal domácí Rozsévač, ale i on přestřelil Kanavalovu branku. V 84. minutě se po dvou rohových kopech dostali hosté pod velký tlak, ale ani to branku nepřineslo. 

 

V 90. minutě se po tvdrém souboji v pokutovém území Jičina domácí dožadovali penalty, ale rozhodčí jejich volání nevyslyšel. V nastaveném čase pak přišel další ostrý zákrok v hostujícím vápně, ale ani tentokrát se penalta nepískala, a tak se domácím již nepodařilo srovnat.

 

Hosté si tak odvezli z Hořic tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Tak to se jen tak nevidí!!! Zápas, v kterém kdybychom proměnili polovinu šancí by skončil asi 15:1, a my ho prohrajeme. Víme jakou brankou jsme prohráli na podzim a teď tohle. V Jičíně mají asi fotbalisté obsazeny všechny kostely. Hráčům nelze nic vytýkat, kromě zakončení, ale asi nás tam nahoře někdo nemá rád."

SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Dnes gratuluji všem hráčům k vybojovanému vítězství, které mně velmi těší, ale nerodilo se vůbec snadno. Pochvala patří celému týmu, dnes ale musím vyzdvihnout výkon brankáře Kanavala a stoperské dvojici Velich – Kuncíř, kteří dnes zahráli skvěle."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - D. Drozd [-] , A. Kedroń [-] (58. M. Skalský [-] ) , J. Šedivý [-] , P. Palm [-] , P. Drozd [-] , M. Bango [-] (72. P. Hátle [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] (72. A. Vávra [-] ) , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Kuneš [-] , J. Kuncíř [-] , O. Velich [-] , D. Fidrich [-] - O. Zugar [-] , V. Matějka [-] (81. D. Čeřovský [-] ) , J. Nálevka [-] , D. Machačný [-] - J. Dítě [-] (89. D. Zezulka [-] ) , L. Holer [-] (52. L. Joukl [-] ) -

ŽK: 89. M. Skalský - 81. O. Velich .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Suchomel Karel - RÁZEK Stanislav, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jiří Suchomel
Tip experta: výhra domácích

Posílené Hořice se budou opět chtít přiblížit záchraně a věřím, ze si s utkáním poradí i v případě, že by nebyli bratři Drozdové.

Tip: výhra domácích