J. Mikušík 54. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš vyhrála ve Vysoké


Branky


54. J. Mikušík (p.) - 21. J. Fridrich , 71. J. Fridrich
5

Oba týmy se nepotkávají s dobrou formou, a tak se očekávalo vyrovnané utkání. To rozhodl hostující Fridrich, když vstřelil dvě branky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš poslal do vedení Fridrich

Utkání hraném na nepříliš rovném terénu bylo plné nepřesností a osobních soubojů. Ve 21. minutě otevřel skóre zápasu hostující útočník Jan Fridrich, který se po prudkém centru z pravé strany prosadil na přední tyči. 0:1

 

Ve 30. minutě zahrozila Vysoká po standartní situaci, ale povedenou hlavičku zlikvidoval skvělým zákrokem hostující brankář Heřman. O chvíli později hlavičkoval po rohu na zadní tyči osamocený Jan Pražák, ale přestřelil hostující branku.

 

Na druhé straně pálil z dálky Ryšavý, ale domácí brankář Kašpar jeho střelu vyrazil na roh. Před poločasem střílel tvrdě Štajer, ale Kašpar byl opět připraven. V samotném závěru měl velkou šanci Fridrich, ale v dobré pozici přestřelil.

 

 

Fridrich přidal i druhou trefu a rozhodl utkání

Ve 48. minutě se ke střele po nacvičeném rohu dostal hostující Štajer, ale z dobré pozice netrefil branku.

 

V 54. minutě se pískala penalta po faulu na Vojtěcha Pražáka a domácí měli velkou šanci srovnat. Míč si vzal Jakub Mikušík a bezpečně ji proměnil. 1:1.

 

V 71. minutě šli hosté podruhé v utkání do vedení. Jan Fridrich využil chyby domácí brankář a dorazil střelu svého spoluhráč do branky. 1:2. Vsítil tak svou druhou branku v utkání.

 

Domácí již nedokázali srovnat, a tak všechny body putují do hradecké Třebše.

 

 Sestřih utkání připravil Pavel Hampl:



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Zápasy s Třebší jsou o bojovnosti. Hostům se povedl rychlý protiútok a ujali se vedení. V druhém poločase se nám podařilo vyrovnat a chtěli výsledek otočit, ale zbytečná branka nás poslala zpátky."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Malé sousední derby jsme zvládli. Ke stylu Vysoké jsme pozměnili sestavu a na hrotového útočníka Bělku jsme nasadili Krykorku a ten ho skvělé uhlídal a uskákal všechny vzdušné souboje. Po celý zápas jsme byli fotbalovější a proto je vítězství zasloužené."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Kašpar [-] - T. Sýkora [-] , J. Jelínek [-] , T. Prorok [-] , P. Kafka [-] - F. Jarosz [-] (46. J. Homolka [-] ) , V. Pražák [-] (76. M. Ptáček [-] ) , J. Mikušík [-] , T. Březina [-] - J. Pražák [-] , V. Bělka [-] -

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (70. J. Sochor [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] , J. Zeman [-] (70. L. Jandík [-] ) , I. Kosyak [-] (87. T. Téra [-] ) , M. Štajer [-] , M. Palma [-] (29. J. Sobotka [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 51. J. Pražák , 63. T. Sýkora , 67. V. Pražák , 82. M. Ptáček - 35. D. Tesař , 53. M. Ryšavý .
Hráči zápasu: J. Fridrich .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - PEŠAVA Otakar, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jiří Suchomel
Tip experta: remíza

Tady budou lítat třísky. Domácí jsou na svém hřišti úspěšnější než venku a potřebuji budovat. Hosté jsou naopak po skvělém vstupu do jara v mírném útlumu a tak to tipuji na bojovné a remízové utkání.

Tip: výhra hostů