2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec doma zvítězil nad Jaroměří


Branky


5

Jaroměři se venku na jaře nedaří a potvrdilo se to i v Kostelci nad Orlicí, když domácí zvítězili o dvě branky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zařídil domácí Hašek

Jaroměř byla hned od úvodu aktivnějším týmem a vytvořila si územní převahu. Domácí sázeli na zabezpečenou obranu a na rychlé přechody. 

 

Ve 12. minutě hlavičkoval po rohu nebezpečně hostující Votrubec, ale minul Matouškovu branku. Hosté si za první poločas vytvořili řadu standartních situací, ale žádná k brance nevedla.

 

Ve 36. minutě se po rychlé akci z levé strany dostal míč přes domácího Dostálka až k Alešovi Haškovi, který prostřelil Červenku a poslal domácí do vedení. 1:0.

 

Do poločasu se již skóre nemzěnilo, a tak Kostelec vedl o jednu branku.

Střídající Ježek přidal v závěru pojistku

Hned z kraje druhé půle zahrozil z rohu hostující Kocourek, ale jeho hlavička mířila těsně nad branku Kostelce. Jaroměř i nadále dobře kombinovala a držela míč na svých kopačkách. 

 

Hosté se tlačili za vyrovnání, ale otevírala se jim okénka vzadu. Velkou šanci po brejku měl kostelecký Kotyza, ale Červenka ho vychytal. 

 

V 83. minutě nejprve domácí nastřelili tyč Červenkovy branky a následně se prosadil střídající Jiří Ježek, který po pouhých třech minutách na hřišti upravil na konečných 2:0.

 

Jaroměř již nedokázala zápas zdramatizovat, a tak všechny body zůstaly v Kostelci.

 

Sestřih utkání: 

 

Fotogaleri a sestřih utkání připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Do utkání za slunečného počasí a před slušnou diváckou návštěvou vstoupili aktivněji hosté a první vážnější situaci řešil brankář Matoušek. Do vedení jsme se dostali po rychlé akci, na jejímž konci se nemýlil kanonýr Hašek. Hosté se snažili o srovnání stavu a nám se otevíraly možnosti z protiútoků. Jeden z nich skončil na tyči hostující branky a při druhém jsme tváří v tvář gólmanovi netrefili branku. Rozhodnutí přišlo v 83. minutě, kdy se v soupeřově šestnáctce nejlépe zorientoval Ježek."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Přes trvalou herní převahu se nám nepodařilo vstřelit branku. Zahrávali jsme spoustu standardních situací, ale domácí veškerou naši snahu svou bojovností a obětavostí eliminovali a naopak z brejků zápas výsledkově rozhodli."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , O. Kotyza [-] (80. J. Ježek [-] ) , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , A. Hašek [-] (65. J. Kvasnička [-] ) , D. Idrissov [-] , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] (86. O. Bečka [-] ) , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , Z. Kocourek [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , M. Exnar [-] , D. Valášek [-] , O. Toman [-] (18. M. Kordina [-] ) , J. Poděbradský [-] , A. Horák [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šob Aleš - VÍCH Patrik, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jiří Suchomel
Tip experta: výhra hostů

Jaroměř se potřebuje po ztrátách bodů chytnout a snad už budou mít k dispozici i plně zdravého Dana Votrubce, který dokáže udělat rozdíl.

Tip: remíza