EXPERT TIP - 20.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 3.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Šebesta

Naším expertem pro 20. kolo krajského přeboru je brankář Rychnova Jan Šebesta. Za první dvě jarní kola inkasoval dvě branky a významně se tak podílel na zisku šesti důležitých bodů rychnovského celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Černilov se potýká s velkými personálními problémy a čeká ho krušné jaro. Ambiciózní hosté si budou chtít spravit chuť po nepovedeném derby a tak očekávám vysoké vítězství sešívaných.

Tip experta: 0 33 - 67 - 0 %
Komentář experta:

Domácí v minulém kole ztratili takřka rozhodnuté utkání, což jim určitě na psychice nepřidá. Vysoká se po vítězství nad Libčany trápí a pomalu se tabulkou propadá. V tomto utkání tipuji remízu a minimum branek.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Vstup do jarní části nám výsledkově vyšel. Věřím, že využijeme podpory našich skvělých fanoušků a tento důležitý záchranářský duel zvládneme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Posílená rezerva Chlumce bude chtít svému soupeři v tabulce odskočit, a tak si se zkušeným týmem hostí poradí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Libčanům se jaro nedaří podle jejich představ a ustupují ze slávy předcházející sezón. Silný tým Jaroměře si se soupeřem v domácím prostředí poradí rozdílem třídy.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Police je ve svém prostředí velmi silná a body před svým početným fanklubem takřka neztrácí. Jičín v minulém kole nepředvedl prakticky nic a tak si myslím, že z horké půdy odjede s vyšší porážkou.

Tip experta: 0 17 - 33 - 50 %
Komentář experta:

Ve Třebši vládne po překvapivé výhře v derby nad Slávií velká euforie, kterou se budou snažit využít proti suverénovi této sezóny. Pokud se bude hrát na specifickém třebešském hřišti, budou mít hosté velké problémy. Tipuji dělbu bodů.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Červený Kostelec hraje atraktivní fotbal a střílí spousty branek. Vrchlabí, které se potýká s nedostatkem hráčů, odjede s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Pečenka 7
2. Venca Likeš 6
3. Martin Šmied 6
4. David Drozd 5
5. Ivan Kosyak 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.