2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec výhrou předskočil v tabulce Vysokou


Branky


6

Důležitý zápas na spodku tabulky se odehrál na přírodní trávě v Kostelci nad Orlicí. Domácí hlavně díky první půli zvládli utkání lépe a bodově se dostali před svého soupeře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hašek parádním lobem otevřel skóre zápasu.

Hostům v zápase chyběla útočná dvojice Bělka s Pražákem, která hlavně v prvních dvou kolech jarní části soutěže zatápěla soupeřům. Ve 4. minutě se k zajímavé hlavičce na zadní tyči dostal hostující Ujec, ale minul branku. Domácí se pak také dostali do zajímavé příležitosti, ale přízemni střelu nadvakrát zneškodnil brankář Kašpar. Vysoká zahrozila ze standartní situace, ale ani tato hlavička se nevešla do Matouškovy branky.

 

Ve 26. minutě vystihl hostující rozehrávku kostelecký forvard Aleš Hašek, který místo aby pelášil sám na brankář, tak se rozhodl pro jeho přehození z 25 metrů. Nápad to by skvělý a provedení ještě lepší. Míč zapadl rovnou do sítě za Kašparova záda. 1:0. 

 

Z dálky pak vyzkoušel Matouškovu pozornost hostující Mikušík, ale jeho střela šla jen do středu branky. Ve 38. minutě se po odrazu míče ze souboje dostal z čista jasna sám před brankáře Kašpara domácí Lukáš Říha a střelou po zemi k tyči zvýšil na 2:0. Do poločasu se již skóre neměnilo.

 

 

 

Vysoká se tlačila vpřed, ale vsítit branku nedokázala.

Hosté začli aktivněji a rozhodně se nechtěli smířit s porážkou. Dostali se do pár závarů před domácí brankou a měli i řadu standartních situací, ale vždy tomu chyběla lepší koncovka. V 58. minutě mohla Vysoká snížit, ale brankář Matoušek vytáhl skvělý zákrok po hlavičce hostujícího hráče z bezprostřední blízkosti. V další velké šanci mířili hosté nad branku domácích.

 

Hra se odehrávala převážně na polovině Kostelce, kteří se soustředili hlavně na obranu a sázeli na rychlé brejky. Po minulém kole, kdy ztratily vedení 3:0 a prohráli 3:4, tak nechtěli dopustit podobnou blamáž. Jede z domácích brejků málem vyšel v závěru zápasu, ale hosty podržel brankář Kašpar.

 

Vysoká ke konci utkání stupňovala svůj tlak a do vápna Kostelce začlo létat čím dál více nebezpečných centrů. Domácí však nedopustili žádné drama, a tak si připsali důležité tři body a v tabulce předskočily Vysokou.

 

Autorem fotek je Martin Tobiška. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Utkání začalo opatrně a hra se odvíjela převážně kolem středového kruhu. Do vedení jsme se dostali, když se nám dvakrát podařilo potrestat zaváhání v obraně hostů. Po přestávce zkušený tým z Vysoké přidal na aktivitě, ale z několika šancí se mu překonat Matouška v domácí brance nepodařilo. A když i naše možnosti ke vstřelení branky zůstaly nevyužity, skóre se již nezměnilo a připisujeme si plný bodový zisk."

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý: "Zápasy jako přes kopírák. Momentálně máme problém proměnit některou z šancí, které si vytváříme. Tím na sebe vytváříme tlak a každé naše zaváhání soupeř trestá."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - D. Idrissov [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-] , O. Kotyza [-] (88. J. Ježek [-] ) , M. Plocek [-] , L. Říha [-] (82. J. Kvasnička [-] ) , O. Bečka [-] (46. J. Sameljak [-] ) , A. Hašek [-] (65. L. Plocek [-] ) , M. Vídeňský [-]

FK Vysoká nad Labem
J. Kašpar [-] - T. Sýkora [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] - O. Ujec [-] , J. Mikušík [-] , F. Jarosz [-] , T. Březina [-] , M. Haken [-] , J. Homolka [-] -

ŽK: 27. L. Říha - 62. T. Sýkora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Martin - NOŽKA Lukáš, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: remíza

Domácí v minulém kole ztratili takřka rozhodnuté utkání, což jim určitě na psychice nepřidá. Vysoká se po vítězství nad Libčany trápí a pomalu se tabulkou propadá. V tomto utkání tipuji remízu a minimum branek.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza