1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 13:00

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel zvládl Rychnov na penalty


Branky


6

Za velmi chladného počasí se odehrálo utkání dvou sousedních týmu v tabulce. Vyrovnaný duel rozhodovaly až penalty. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trefili tyč, ale jinak šancí po málu.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. Bylo vidět, že se jedná o důležité utkání pro oba celky a ani jeden nechtěl udělat zbytečnou chybu. První půle toho celkově moc zajímavého nenabídla. 

 

Za hosty mohl skórovat Dobrovolný, který se dostal na hřiště v průběhu prvního poločasu, ale v dobré šanci ho vychytal brankář Šebesta. Největší šance Rychnova skončila střelou ze strany na tyči Krejčího branky.  

 

Nic dalšího kromě velké zimy a nepříjemného větru první půlka nepřinesla. 

Ani druhá půle branku nepřinesla.

V úvodu druhé půle zahrozili domácí z levé strany, když ostrý centr nedokázali usměrnit na branku. Ani v druhém dějství jsme moc fotbalových okamžiků neviděli. 

 

Za hosty se dostal k nebezpečné hlavičce Dominik Palm, ale domácí brankář Šebesta ho vychytal. Pět minut před koncem mohl Rychnov rozhodnout utkání. Na přední tyči domácí Zajíček tečoval míč a jen těsně minul hostující branku. Další šance již nepřišla, a tak se šlo do penalt. V poslední minutě ještě domácí vystřídali brankáře. Na pokutové kopy nahradil Šebestu brankář Finke. 

Penalty rozhodovaly až svými kopy brankáři.

Až s podivem se duel rozhodoval v jedenácté sérii, kdy všichni exekutoři své penalty proměnili. Tedy z dvaceti penalt všechny skončili v síti. Když došlo na duel brankářů, tak hostující Krejčí napálil míč do břevna a domácí Finke svou penaltu proměnil a rozhodl tak o druhém bodu pro Rychnov. Domácí vyhráli na penalty 11:10.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Mrazivý boj o záchranu moc krásy ani šancí nenabídl. My jsme dali tyč, hosty vychytal Šebesta. V penaltovém nesmyslu bereme bod navíc. Když všech 20 střelců proměnilo a rozhodli až brankáři. Zatímco hostující trefil břevno, náš Finke rozhodl. Nechápu výrok pomezního při opakované penaltě hostí v 7. sérii. Takovým nesmyslným zásahem opravdu fotbalu nepomůže. Děkujeme našemu novému správci Šťovíčkovi za připravení trávníku a odolávání chytrých rad bývalého správce ať si táhneme na umělku."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Utkání, v kterém šlo oběma týmům o hodně mnoho fotbalové krásy podle očekávání nepřineslo. Domácí z urputné defenzívy podnikali rychlé brejky. Vypracovali si i několik slibných příležitostí, ale naše obrana pracovala také bezchybně. Územní převaha Hořic končila před velkým vápnem a šancí bylo málo. Z tohoto pohledu se zrodila spravedlivá remíza. Penalty jsou loterií a už aby se tento nesmysl zrušil."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] (90. T. Finke [-] ) - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] - T. Zemánek [-] (82. L. Vavera [-] ) , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Mňuk [-] (64. M. Drašnar [-] ) - T. Markovič [-] (82. J. Švarc [-] ) , R. Zajíček [-] -

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (46. A. Vávra [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] , J. Rozsévač [-] , P. Palm [-] (24. M. Dobrovolný [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

ŽK: 59. M. Mňuk - 54. D. Palm .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VÍCH Patrik - IKIZGÜL Varol, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Vstup do jarní části nám výsledkově vyšel. Věřím, že využijeme podpory našich skvělých fanoušků a tento důležitý záchranářský duel zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů