2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec přehrál doma Vrchlabí


Branky


6

Utkání se odehrálo v náhradním termínu, protože původní zápas byl odložen kvůli nákaze covid v hostujícím celku.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistil Mudroch

Utkání, které mělo hned dvojí váhu. Oba týmy se domluvily a dostaly výjimku, aby se utkání počítalo i jako náhradní za odložený duel v krajském přeboru. Vítězný tým tedy postoupil do semifinále a ještě si připsal tři body v tabulce. Takže se hrálo opravdu o hodně. 

 

Domácí poslal do vedení ve 27. minutě útočník Zdeněk Mudroch, který tak otevřel skóre zápasu. 

 

Další změna skóre přišla až těsně přek koncem poločasu. Červený Kostelec se dostal do dvoubrankového vedení, a to díky zásahu Zdeňka Mudrocha. Domácí forvard se prosadil podruhé v utkání a u pravil na poločasových 2:0.

Snížení hostů přišlo pozdě

V druhé půlu se hrál vyrovnaný duel a hosté se snažili s nepříznivým výsldkem něco udělat. Zdramatizování zápasu přišlo, ale bohužel již pozdě. V 89. minutě snížil Martin Kučera. 2:1

 

Další změna a skóre již nenastala, a tak Červený Kostelec zvítězil poměrem 2:1. Duel tedy zvládli lépe domácí, a dostali se mezi nejlepší čtyři pohárové týmy a jako bonus mají tři body do tabulky krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dnešní utkání bylo těžké od samého začátku. Museli jsme řešit svalová zranění hned u 3 hráčů což nás nenechalo chladnými. Nicméně kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a po celou dobu zápasu jsme drželi pevně otěže ve svých rukou. Až na menší zaváhání na konci zápasu jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili a jsme rádi za tři body do tabulky i postup mezi čtyři nejlepší v poháru hejtmana. Teď se musíme co nejvíc zmobilizovat na další těžký zápas který nás čeká v sobotu ráno."

FC Vrchlabí
Roman Fictum (vedoucí mužstva):: "V prvním poločasu jsme se bohužel dopustili dvou hrubých chyb při obranné činnosti a soupeř nás za ně potrestal. V druhé půli jsme zvětšili důraz a tím se nám podařilo hru vyrovnat. Začali jsme si vytvářet i slibné herní situace a je škoda, že jsme kontaktní gól nevstřelili dříve."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , D. Hepnar [-] (91. J. Macek [-] ) , L. Hlava [-] (13. P. Kratěna [-] ) , Z. Mudroch [-] , P. Prokop [-] (74. E. Wajsar [-] ) , M. Srkal [-] , D. Hála [-] , J. Malina [-] , D. Vejman [-]

FC Vrchlabí
J. Klekner [-] - M. Tomčík [-] , M. Slavík [-] , V. Novotný [-] , O. Matěják [-] , P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , S. Mlejnek [-] (70. M. Tauchman [-] ) , L. Hawel [-] , D. Štefan [-]

ŽK: 54. P. Prokop - 65. L. Hawel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MATULA Pavel - DUŠEK Jan, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Červený Kostelec hraje atraktivní fotbal a střílí spousty branek. Vrchlabí, které se potýká s nedostatkem hráčů, odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích