1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma porazila Libčany nejtěsnějším rozdílem


Branky


6

Libčany nemají dobrou formu na jaře a proto jim moc lidí nevěřilo ani s favorizovanou Jaroměří. Hosté však soupeře potrápili a nebýt offsidu v poslední minutě utkání, tak by brali minimálně bod.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle přinesla řadu šancí.

Jaroměř vstoupila do utkání aktivněji. Ve 3. minutě vystřelil tvrdou ranou Votrubec, ale jeho dělovku vyrazil Tošovský na břevno. V 10. minutě podnikli hosté rychlý brejk a na jeho konci se ocitl Filip Havrda v dobré příležitosti, jeho zakončení však mířilo jen do náruče brankáře Červenky.

 

Jaroměř měla většinu času územní převahu, ale narážela na dobře organizovanou obranu hostů. Ve 32. minutě se po dlouhém pasu za domácí obranu dostal do šance hostující Mokrý, který vyslal tvrdou střelu z pravé strany, ale Červenka jeho střelu vyrazil na roh. Ve 40. minutě přišla skrumáž ve vápně Libčan a po akcích Votrubce a Miloše Exnara, ale brankář Tošovský byl vždy na místě. Poločas tedy skončil bez branek.

 

 

 

Utkání rozhodl deset minut před koncem domácí Kocourek.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět aktivně a od začátku zatlačili hosty na jejich polovině. Ve 47. minutě se dostal do dobré šance Votrubec, ale branku hostů v dobré šanci minul. Ve 49. minutě prošel obranou hostů Bano a po jeho akci střílel Gorol vedle hostující branky.

  

Hosté v druhé půli bránili hlubokém bloku a sázeli na rychlé brejky a standartní situace.

 

V 60. minutě přišel odražený míč před hostující brankou, ale Gorol střílel jen nad branku Tošovského. V 62. minutě Jaroměř skórovala, ale proti byl praporek lajnového rozhodčího, a tak se skóre zápasu nezměnilo. V 65. minutě zahrozili hosté, ale závaru ve vápně nevyužilii. V 78. minutě pronikl do hostujícího vápna agilní Petráček, přihrál pod sebe, ale tam nebyl nikdo.

 

V 80. minutě zahrávali domácí rohový kop, na který si naskočil Zdeněk Kocourek a se štěstím skóroval. 1:0.

 

Hosté se poté snažili vyrovnat a začli se více tlačit vpřed. V 82. minutě střílel Čihák, ale Červenka byl připraven. V 86. minutě jen těsně nedosáhl na pěkný centr hostující Mařas, který byl ve vápně osamocen. Poté páli z vápna Libřický ale jen do náruče Červenky.

 

V nastaveném čase se hostům podařilo dosat míč do sítě. Po standartní situaci Libčany dotlačili míč za Červenkova záda, ale jejich radost utnul pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Branka tak neplatila kvůli offsidu. To byl také poslední moment tohoto duel. Jaroměř tak získal tři body po jednobrankové výhře.

 

Sestřih utkání připravil Václav Mlejnek:



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Drtivou většinu zápasu jsme dobývali branku hostí, kteří zodpovědně bránili a spoléhali na standardní situace a brejky. Z tohoto pohledu jsou naše tři body zasloužené, herně jsme dnes byli jednoznačně lepším týmem. Chválím své svěřence za trpělivost a přístup k dnešnímu zápasu, kdy jsme už potřebovali naplno bodovat, což se podařilo."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Jaroměř je ohromně silná v držení míče a v rotaci hráčů na středu hřiště. Proto jsme chtěli praktikovat stejný recept jako v podzimním pohárového utkání. Tedy z bloku a rychle protiútoky. To se nám dařilo a především v prvním poločase jsme dokázali být i stejně nebezpeční jako soupeř. Šance jsme měli i ve druhém poločase a dokonce jsme v poslední minutě vyrovnali. Vzhledem k postavení hráčů to být ofsajd nemohl, takže i přes jasnou územní převahu domácích, utkání nakonec rozhodl muž v černém."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] , M. Exnar [-] , J. Bano [-] (70. M. Petráček [-] ) , R. Gorol [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] (88. A. Musil [-] ) , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , O. Častvaj [-] (85. O. Toman [-] ) , A. Horák [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Mokrý [-] (70. M. Friedl [-] ) , D. Hůlka [-] , M. Havrda [-] (43. S. Libřický [-] ) , M. Peš [-] , M. Mařas [-] , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , P. Rompotl [-] , P. Jiřík [-]

ŽK: 49. A. Horák - 29. P. Jiřík , 90. M. Tošovský .
Hráči zápasu: J. Poděbradský .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Martínek Miroslav - JEŽEK Václav, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Libčanům se jaro nedaří podle jejich představ a ustupují ze slávy předcházející sezón. Silný tým Jaroměře si se soupeřem v domácím prostředí poradí rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích