1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nezaváhal ani v Třebši


Branky


6

Obě mužstva řešila před utkáním problémy se sestavou, ale i tak byl k vidění kvalitní fotbal. Zápas lépe zvládl favorit z Bydžova, který si nakonec odvezl všechny body.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle branku nepřinesla

Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný. Hrálo se ve vysokém tempu a ani jeden tým nechtěl nic podcenit. Do první šance se dostali domácí. Štajer zblokoval odkop domácího obránce a míč se mu odrazil do směru pohybu, ale z hranice šestnáctky mířil mimo Strýhalovu branku. Na druhé straně se do vápna domácích protlačil Bekera, který přihrával na zadní tyč, kde ve skluzu pálil Roubal, ale brankář Třebše Heřman ho vychytal.

 

Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou bez větších brankových příležitostí a jen těžko by se určovalo, který tým byl v této pasáži lepší. Obě mužstva se snažila hrát aktivně, ale jejich útoky končily před vápnem bez nepezpečného střeleckého zakončení. Jeden z rychlých brejků zakončoval přízemní střelou hostující forvard Bekera, ale Heřman byl i tentokrát připraven.

 

Ve 42. minutě se po pěkné křížné přihrávce domácího Kuneše dostal do šance útočník Ryšavý, ale jeho střela levačkou skončila jen v náruči Strýhala. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Diváci nakonec viděli hned tři branky

Tempo hry v druhé půli neopadlo a bylo tak i nadále vysoké.  V 56. minutě přiletěl z pravé strany ostrý centr do vápna domácích, který brankář Heřman jen vyrazil a po dalších odrazech se dostal míč až k Nikolasi Bekerovi, který z blízkosti usměrnil míč do sítě. 0:1.

 

V 64. minutě vyslal hostující Voldán kolmici za domácí obranu a do šance se řítil Blažek, ale jeho střela ze strany skončila jen na tyči Heřmanovy branky. Poté pálil z hranice vápna Špinka, ale domácí brankář neměl s jeho střelou potíže.

 

V 74. minutě našel hostující Špinka ve vápně krásnou přihrávkou po zemi z pravé strany kapitána Nového Bydžova Jakuba Trejbala, který ranou z první propálil Heřmana a bylo to o dvě branky.

 

Domácí nesložili zbraně a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. V 84. minutě přišla kontaktní branka. Domácí kapitán Krykorka zavelel k útoku nádhernou přihrávkou z vlastní poloviny a vyslal tak Michala Ryšavého do samostatného úniku.Nejlepší střelec Třebše si počínal zkušeně a šanci proměnil. 1:2.

 

Domácí se pak hnali za vyrovnání, ale otvírali se jim okénka v zadních řadách. Po individální akci se do šance prodral hostující Špinka, ale Heřman včasným vyběhnutím akci ukončil. V 90. minutě měl dobrou příležitost z přímého kopu domácí záložník Štajer, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. V nastaveném čase se po dlouhém autovém vhazování vytvořil nebezpečný závar před hostující brankou, ale nikdo z domácích nebyl schopen zakončit a akce nakonec skončila faulem na brankáře Strýhala.

 

Nic dalšího se v utkání nestalo, a tak si Nový Bydžov odváží cenné tři body a kráčí dál neporažen za postupem do divize.

 

Hodnocení trenéra Nového Bydžova Petra Průchy ihned po konci utkání:

 

 

Za fotografie a hodnocení děkujeme Josefu Bekerovi.

 

Sestřih utkání připravil Pavel Hampl:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Hodně soubojů a fyzicky náročný zápas, kde jsme museli vyrovnat se zraněním hráčů základní sestavy., Ale hráči "B" týmu to zvládli. Po pravdě musíme uznat, že hosté, byli o tu jednu branku lepší. "

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Souhlasím s hodnocením Třebše. Jinak věděli jsme, že nás v Třebši bude čekat enormně těžký zápas. Domácí mají mladý tým, fyzicky jsou výborně připravení a po vítězství na Slavii byli i dobře nastavení. Dnes rozhodovaly maličkosti a v těch jsme asi o procento byli lepší... Každopádně je takovéto vítězství jedno z nejcennějších, navíc s ohledem, že se nám tento týden, co se týká tréninkového procesu, moc nepovedl."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - O. Kunc [-] , T. Téra [-] , J. Kudrna [-] , R. Kuneš [-] (46. J. Sochor [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Zeman [-] (82. J. Fridrich [-] ) , I. Kosyak [-] (76. M. Cílek [-] ) , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] (66. J. Sobotka [-] ) , M. Krykorka [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] (90. V. Svatoň [-] ) , P. Pokorný [-] , Š. Blažek [-] , N. Bekera [-] , M. Vincour [-] , O. Špinka [-] , A. Roubal [-] (88. V. Mokošín [-] ) , J. Novák [-] , J. Trejbal [-] , P. Mejstřík [-]

Hráči zápasu: J. Trejbal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pešek Martin - POLÁČEK Libor, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: remíza

Ve Třebši vládne po překvapivé výhře v derby nad Slávií velká euforie, kterou se budou snažit využít proti suverénovi této sezóny. Pokud se bude hrát na specifickém třebešském hřišti, budou mít hosté velké problémy. Tipuji dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza