EXPERT TIP - 15.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 3.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Imrich Hrabovský

Zástupce Chvalšin, který má na starosti PR, media a sociální sítě svého klubu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

V Boršově se špatně hraje každému a domácí mají Vltavanu co vracet po podzimní porážce. Vltavan vstoupil do jara prohrou, kdežto Boršovští jistě budou chtít navázat na výhru z Chvalšin, kde mě, pravda, herně příliš neoslovili. Loučovice ve zbytku sezóny rozhodně bude čekat tuhý záchranářský boj a velkou pomoc jim nepřinese ani zimní akvizice v podobě Radka Šedivého.

Tip experta: 1 36 - 23 - 41 %
Komentář experta:

Dolňák vyhlásil útok na přední pozice soutěžní tabulky a jediný způsob, jak přibrzdit vedoucí mančafty, je jejich porážka. Nyní před týmem trenéra Štefana Bršťáka stojí lídr a kapitulace soupeře by se mu rozhodně hodila. Ten tým má na to, aby doma dokázal vyhrát. Otázkou zůstává, kolik hráčů Áčka hostům přijede, přesto budu věřit, že zejména Šimon Štifter s Markem Urazilem ladí dobrou formu pro jarní půlku sezóny.

Tip experta: 1 50 - 27 - 23 %
Komentář experta:

Na podzim se oba soci rozešli smírně po remíze 1:1 a první mistráky po zimní pauze měly pro každého jinou příchuť, byť je čekali soupeři z opačných stran tabulky. Výhra Frymburku ve vyrovnaném středu může s trochou štěstí přinést velký skok napříč pořadím a věřím, že to Mára Vítek v kase zavře.

Tip experta: 1 75 - 5 - 20 %
Komentář experta:

Na úvod druhé poloviny ročníku Koruna padla v Kameňáku, který se může pyšnit vůbec nejlepší obranou a Dříteň si zapsala remízu se Sedlecem, když ztratila vedení 3:1. V duelu těchto dvou mužstev vkládám největší důvěru v domácí prostředí Zlatky i její kvalitní a zkušené mužstvo.

Tip experta: 2 54 - 14 - 32 %
Komentář experta:

Ve druhém kole nás doma Sedlec zaskočil, když po půl hodině vedl o dva góly a poté, co jsme do poločasu alespoň snížili, dosáhli jsme pouze na remízu, přesto že druhý poločas byl pouze o naší hře a našem neproměňování šancí. Zima nám přinesla několik změn, v první řadě nového trenéra, který s týmem dokázal za měsíc a půl udělat obrovský progres a věřím, že po výsledkovém nezdaru z minulého víkendu dosáhneme na výhru. V boji o záchranu potřebujeme každý bod a vítezství pro nás bude mít cenu zlata.

Tip experta: 2 36 - 14 - 50 %
Komentář experta:

Zápas dvou sousedů v tabulce. Zápas druhého s třetím. Kameňák za čtrnáct kol inkasoval pouze devětkrát a v soutěži vstřelených gólů mu patří druhá příčka. Před týdnem dokázal vynulovat Zlatou Korunu a byť je ani v Hrdějovicích nečeká lehký soupeř, dokáže ukořistit všechny body.

Tip experta: 1 75 - 10 - 15 %
Komentář experta:

Béčko Svinů je dalším celkem, který na úvod jara prohrál, nutno ale dodat, že s velmi kvalitním soupeřem. Jejich hlavní tým hraje v sobotu ve Vimperku a tak je dost možné, že se nějací pendleři připojí. Mladé bych v uzávěrce 15. kola. viděl jako outsidera.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Imrich Hrabovský 6
2. Jiří Hromada 5
3. Radim Mudrik 5
4. Dana Bendová 5
5. Vladimír Rychtář 5
6. Michal Brédik 5
7. Ladislav Beran 5
8. Jiří Tomášek st. 4
9. Martin Hüttner 4
10. Venca Likeš 4
11. Jan Kališ 4
12. Aleš Prokop 4
13. Tomáš Plojhar 4
14. Josef Králík 3
15. Kateřina Bočková 3
16. Vojtěch Decarli 3
17. Lukáš Koudelka 3
18. Radek Hruška 2
19. Jiří Klik 2
20. Cristiano Ronaldo 2
21. Petr Vizelka 1
22. Miroslav Tressl 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.