Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 17:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště srazilo lídra


Branky


22

Dolní Dvořiště v dohrávce přivítalo vedoucí rezervu Malše Roudné. Domácí tým potřeboval zabrat, aby se vrátil zpět do popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Dolním Dvořišti se hrál pohledný zápas. Pro domácí, ale nezačal dobře a brzo musel střídat zraněný Fořter. Toho nahradil Michael Tesař a hned poslal domácí do vedení.  Hostujicí tým na vedoucí branku domácích nenašel odpověď a naopak do poločasu ještě dvakrát inkasoval. Pokaždé se trefil Marek Urazil

Zaskočený lídr po poločas snížil Patrikem Červeným, ale to bylo z jeho strany vše. Domácím tým tři body potvrdil vstřelením dalších dvou branek, které dal opět Marek Urazil. Jeho čtyři branky byly základem úspěchu domácích. 




Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): V dohrávce nás čekal velmi kvalitní soupeř. My jsme vlastně po Kameňáku ani netrénovali a spíš se dávali zdravotně do pořádku. Takže malinko strach tam byl, jak to kluci zvládnou. První zásah do naši sestavy bohužel přišel už brzy na začátku, když Fořter musel opět dolu skrz zranění. Na hřiště šel Tesař, který ještě v ranních hodinách seděl v letadle z Islandu, a měl snový návrat, když se za chvilku hned trefil. Do poločasu jsme ještě dvakrát udeřili. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme hrát stejně aktivně. Bohužel nás soupeř na cca 20 minut přišpendlil a snažili se o vyrovnání, naštěstí jsme opět dvěma údery odskočili a bylo rozhodnuto. Dnes musím říct, že samotný zápas měl velkou kvalitu. Kdy i hosté ukázali, že nejsou nahoře náhodou. Opravdu asi nejkvalitnější soupeř co ve skupině je. Musím dnes pochválit všechny. Tým ukázal svou sílu. Jak fotbalovou, tak týmovou. Během zápasu se nám rozpadla obrana a hráči, kteří na těch postech museli dohrávat to zvládli. Zejména Kubík musel místo Fořtera na beka a zápas zvládl velmi dobře. Jak říkám, všichni do jednoho hráli velmi dobře. Ale trochu víc vyzdvihnout musím Micáka, který byl do zápasu konečně fit a ukázal, proč jsme ho chtěli k nám. Výborný výkon. Urymu konečně to tam napadalo. Teď v sobotu vyrážíme směr Dříteň . A doufám, že výhru potvrdíme .

TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): Na utkání jsme se připravovali, ale bohužel jsme do utkání vstoupili špatně, nezvládli jsme taktické úkoly a do poločasu jsme prohrávali 0:3. Do druhé půle jsme udělali dvě změny, hra se zlepšila, snížili jsme na 3:1, ale opět po individuální chybě jsme ještě dvakrát inkasovali. Domácím musím pogratulovat k vítězství, vyhráli zaslouženě. Z naší strany to byl velice špatný výkon a utkání rozhodl hráč Urazil, který dal čtyři góly. Jsem velice zklamán z herního projevu a i výsledku. Jediní hráči, které mohu vyzdvihnout, jsou dorostenec Červený a Goretki.“



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] , T. Zeman [-] (77. L. Plosz [-] ) , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (82. J. Kříž [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] (12. M. Tesař [-] ) , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] (51. F. Sulzer [-] )

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - R. Bilas [-] , M. Neckář [-] , L. Wohlgemuth [-] , A. Goretki [-] , L. Skála [-] (73. P. Volák [-] ) , D. Šrámek [-] , F. Pazourek [-] , R. Jinšík [-] (46. P. Červený [-] ) , D. Hrouda [-] , J. Tomášek [-] (46. A. Stankay [-] )

ŽK: 64. J. Krenauer , 66. J. Kubík .
Hráči zápasu: J. Kubík , P. Micák , M. Urazil - P. Červený , A. Goretki .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šíma Václav - DIMITROV Nikolaj, BRT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dolňák vyhlásil útok na přední pozice soutěžní tabulky a jediný způsob, jak přibrzdit vedoucí mančafty, je jejich porážka. Nyní před týmem trenéra Štefana Bršťáka stojí lídr a kapitulace soupeře by se mu rozhodně hodila. Ten tým má na to, aby doma dokázal vyhrát. Otázkou zůstává, kolik hráčů Áčka hostům přijede, přesto budu věřit, že zejména Šimon Štifter s Markem Urazilem ladí dobrou formu pro jarní půlku sezóny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza