4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk zabral a porazil doma Větřní


Branky


22

V páteční dohrávce domácí Frymburk konečně zabral a díky výbornému prvnímu poločasu získal důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk už potřeboval na plno bodovat, aby se odpoutal od nebezpečných vod. Už po čtyřech minutách dostal domácí do vedení Karel Malák 1:0. Hostujicí tým často chyboval v rozehrávce a nabízel domácím velice lacino šance. Frymburk toho dokázal také využívat a do konce poločasu zásluhou Stanislava Budíka rozhodl o své výhře. Stanislav Budík vstřelil během sedmnácti minut hattrick a má lví podíl na důležitých bodech pro svůj tým. Zdatně mu sekundoval Karel Malák, který znouze nastoupil v útoku a předvedl výborný výkon. Už zítra čeká Frymburk další důležitý zápas, když přivítá doma Sk Mladé. Větřní jede zítra na hřiště lídra tabulky Malše Roudné B. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Využili jsme chyb hostů v rozehrávce a rozhodli zápas už v prvním poločase. Týmová kasa se už těší na příspěvek od Standi Budíka, kterému se povedl hattrick za poločas poločas, děkujeme. Veřejnou pochvalu zasluhuje Kája Malák, který byl celý fotbalový život obranář, proto nastoupil v útoku, dal gól a svým presinkem byl velmi platný. Pro nás důležité tři body. Konečně jsme udělali radost fanouškům, kterým děkujeme za podporu.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): V dohrávce jsme měli problémy se sestavou, takže prakticky celý týden jsem obvolával lidi, aby šli pomoci. Někteří byli pryč na Velikonoce a někteří jsou zranění. Utkání se nám rozpadlo hned v prvním poločase, když jsme individuálně v jedincích úplně propadli a prakticky domácím nabídli všechny góly na zlatým podnose. Určitě kdyby jsme takhle nezkratovali, tak se dalo určitě vytěžit mnohem víc ze zápasu. Ale bohužel i tohle fotbal přináší a kdyby kluci nedělali chyby tak nehrají ve Větřní, ale kopou třeba bundesligu. Důležité je se z toho poučit.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Fatura [-] (79. P. Juhaňák [-] ) - F. Malina [-] , F. Mertl [-] (61. M. Králik [-] ) , J. Ribár [-] , S. Budík [-] (61. L. Brůha [-] ) , K. Malák [-] (72. M. Malina [-] ) , M. Račák [-] (81. B. Kopa [-] ) , T. Kaňa [-] , O. Malák [-] , J. Šisler [-]

SK Větřní
P. Novák [-] (40. J. Seltsam [-] ) - M. Ješina [-] , D. Peroutka [-] , P. Vnuk [-] , M. Karfík [-] - T. Hromada [-] (68. R. Weinhard [-] ) , P. Sikuta [-] (15. M. Vávra [-] ) , J. Cifreund [-] , P. Podskalský [-] (81. P. Homer [-] ) , P. Kotlár [-] - M. Votýpka [-] -

ŽK: 28. S. Budík , 50. K. Malák - 19. D. Peroutka , 45. P. Podskalský , 72. M. Ješina .
Hráči zápasu: S. Budík , K. Malák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zabilka Luboš - HUČÍK Michal, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na podzim se oba soci rozešli smírně po remíze 1:1 a první mistráky po zimní pauze měly pro každého jinou příchuť, byť je čekali soupeři z opačných stran tabulky. Výhra Frymburku ve vyrovnaném středu může s trochou štěstí přinést velký skok napříč pořadím a věřím, že to Mára Vítek v kase zavře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů