Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna porazila Dříteň


Branky


20

Z důvodu špatného počasí došlo k odložení takřka všech zápasů tohoto kola. Jedinou výjimkou byl zápas na umělé trávě v Českém Krumlově, kde se Dříteň utkala se Zlatou Korunou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Umělá tráva lépe seděla Zlaté Koruně a ta šla také brankou Jana Šebelky do vedení. Do konce poločasu Dříteň vyrovnala, když se po akci Moudrého trefil zkušený Jaroslav Klimeš 1:1.

Po pauze začala Zlatá Koruna výborně a zlomila hned zápas ve svůj prospěch. Po dvou minutách se trefil Dominik Fuciman a minutu po něm i Martin Rytíř. To Dříteň zlomilo a do konce zápasu se z tohoto rychlého úderu už nevzpamatovala. Naopak Zlatá Koruna přidala další branky. Svou druhou branku v zápase vstřelil Jan Šebelka a po něm i Dominik Fuciman. Na 6:1 zvyšoval krajní bek Jakub Zajíc



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Jan Šebelka (kapitán): Zápas se nám povedl a vyhráli zaslouženě. Důležitý byl vstup do druhé půle, která se nám povedla a v rozmezí asi dvou minut jsme odskočili o dva góly a zápas kontrolovali. Důležité body pro nás




Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , J. Wagner [-] - F. Persán [-] , L. Rapčan [-] , D. Bjaček [-] (70. M. Štěpánek [-] ) , M. Rytíř [-] - M. Král [-] , D. Fuciman [-] , J. Šebelka [-] (82. M. Kalista [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Walter [-] (82. A. Zach [-] ) , J. Klimeš [-] , J. Moudrý [-] , T. Kovařík [-] (74. F. Šantora [-] ) , P. Švejda [-] , P. Picka [-] , V. Rys [-] , M. Werner [-] (16. Š. Parýzek [-] ) , M. Pojer [-] , J. Hromada [-] (49. R. Petr [-] )

ŽK: 19. L. Rapčan .
Hráči zápasu: D. Fuciman , J. Zajíc , J. Šebelka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - MATOULEK Martin, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na úvod druhé poloviny ročníku Koruna padla v Kameňáku, který se může pyšnit vůbec nejlepší obranou a Dříteň si zapsala remízu se Sedlecem, když ztratila vedení 3:1. V duelu těchto dvou mužstev vkládám největší důvěru v domácí prostředí Zlatky i její kvalitní a zkušené mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích