2:1
(1:1)
44. A. Pešek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro domácí rezervu


Branky


40. V. Brožka , 81. V. Hruška - 44. A. Pešek (p.)
20

Rezerva Trhových Svinů přivítala Sk Mladé. Ani jeden tým nemá bodů na rozdávání a tak se dal čekat vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel od začátku za výhrou a byl herně lepší. Žádnou branku ovšem nevstřelil a naopak ho ve veliké šanci hostí podržel brankář Brůha. Pak se už domácí tým dočkal a zkušený Václav Brožka poslal domácí do vedení. To nevydrželo dlouho a těsně před poločasovým hvizdem kopal hostujicí tým penaltu. Tu proměnil Adam Pešek

Druhý poločas byl vyrovnaný a na rozhodujicí branku se čekalo až do 81. minuty, když se trefil domácí Vojtěch Hruška. Hostujicí tým domácí zatlačil, ale vyrovnání se nedočkal a ještě k tomu přišel v posledních minutách o vyloučeného Dominika Ludvíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Domácí od začátku diktovali tempo hry. Avšak první velkou šanci měli hosté, kterou vychytal výborný gólman Brůha. Pak už se většinu času hrálo na polovině hostů a svinenšti zahazovali jednu šanci za druhou. Až ve 40. minutě se ujala dorážka po rohu a domácí šli do vedení, které však trvalo pouze čtyři minuty, to hosté vyrovnali z pokutového kopu a do šaten se šlo za stavu 1:1. V druhém poločase se hra vyrovnala a domácí dokázali v 81. minutě vstřelit gól na 2:1. Do konce zápasu pak hosté zatlačili domácí na svojí polovinu, ale už nedokázali vyrovnat. Za zmínku ještě stojí vyloučení hráče hostů po druhé žluté kartě v poslední minutě zápasu.




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - V. Brožka [-] (63. P. Chromčák [-] ) , M. Němec [-] , J. Gažák [-] , O. Šafránek [-] , V. Hruška [-] , J. Kostohryz [-] (80. J. Kaprál [-] ) , J. Valter [-] (65. J. Tůma [-] ) , V. Pavel [-] , J. Šafránek [-] , M. Popovič [-] (60. P. Kvasník [-] )

SK Mladé
M. Voneš [-] - A. Kolář [-] (46. D. Ludvík [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , J. Šťastný [-] , A. Pešek [-] (65. Š. Masák [-] ) , P. Schuster [-] , V. König ml. [-] (71. P. Ira [-] ) , P. Šimek [-]

ŽK: 57. J. Valter , 85. V. Hruška - 19. A. Kolář , 23. F. Červený , 47. D. Ludvík , 75. Š. Masák , 90. V. Moudrý . ČK: 90. D. Ludvík .
Hráči zápasu: K. Brůha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTONÍČKOVÁ Markéta - ERNST Martin, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Béčko Svinů je dalším celkem, který na úvod jara prohrál, nutno ale dodat, že s velmi kvalitním soupeřem. Jejich hlavní tým hraje v sobotu ve Vimperku a tak je dost možné, že se nějací pendleři připojí. Mladé bych v uzávěrce 15. kola. viděl jako outsidera.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza