EXPERT TIP - 21.kolo MSFL , 2021-2022

Datum kola: 27.3.2022

0

21. kolo MSFL je za dveřmi a s natipováním výsledků nám pomohl hráč FC Vratimov - Lukáš Duda.

Potvrdí roli favoritů týmy Olomouce B, Blanska, Kroměříže či Baníku B ve svých zápesech?

Získá důležité body Nové Město na Moravě proti Jihlavě B a jak dopadne zápas Vratimov - Hlučín?




Lukáš Duda

Lukáš Duda - hráč FC Vratimov = má na svém kontě i ligové starty v dresu Karviné, se kterou slavil postup do 1. ligy. Zároveň je trenérem vratimovské předpřípravky a podílí se tak na rozvoji mládežnického fotbalu!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 40 - 40 - 20 %
Komentář experta:

Věřím, že v zápase potvrdíme dosavadní jarní 100 % bilanci a doma Hlučín porazíme. Hlučín dvakrát za sebou vyhrál, bude to těžké. Myslím si, že to může být i zápas o jednom gólu. Chceme hrát kombinačně a více držet balón. 1:0 nebo 2:1 tipuji.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tak tady to vidím na jasnou záležitost - domácí zvítězí. Mají v kádru svou kvalitu a to i bez posila z áčka. Navíc hrají proti soupeři, kterému se na jaře nedaří. Tipuji jedničku, domácí zvítězí!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí hrají dobře. Hráli jsme s nimi v minulém kole doma a nebyl to z jejich strany špatný zápas. Dávají góly a věřím, že doma Jihlavu porazí. Tipuji tedy jedničku.

Tip experta: 0 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Zde to vidím na vyrovnaný zápas. Jedná se týmy z předních pater tabulky a myslím si, že moc gólů nebude padat. Tipuji remízu a skóre 0:0, body se budou dělit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Přiznám se, že zde vycházím z umístění v tabulce. Proti Znojmu hraje aktuální psychická nepohoda, když se pohybují v dolních patrech tabulky a výsledkově se jim nedaří. Blansko se nachází v klidném středu tabulky a doma zvítězí. Tipuji jedničku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bude to určitě zajímavý zápas, ale myslím si, že i kdyby přijelo Slovácko s posilami, tak Kroměříž potvrdí roli favorita a utkání zvládne. Tipuji jedničku, Kroměříž zvítězí.

Tip experta: 2 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Baník má svoji kvalitu a měl by ji potvrdit i v zápase ve Velkém Meziříčí. Bude v zápase i tabulkovým favoritem a vyhraje. Tipuji dvojku.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Otrokovice sice minulé kolo prohrály doma s Olomoucí 0:5, ale Olomouc je na špici tabulky. Otrokovice navíc posilují a ve Frýdku vyhrají a polepší si v boji o záchranu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 7
2. Petr Jelínek 5
3. Stanislav Duda 5
4. Ladislav Beran 5
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.