Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:15

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo loupilo v Blansku a připsalo si důležité vítězství!


Branky


5

21. kolo MSFL svedlo proti sobě týmy Blanska a Znojma. Pro domácí, kteří se nachází ve středu tabulky se jednalo teprve o druhý jarní zápas. Naopak hosté, kteří se krčí na spodu tabulky, chtěli prolomit zatím jarní trápení, když ve třech zápasech nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy pro domácí

V utkání Blanska se Znojmem byli favoritem domácí a vstup do utkání se jim také vydařil lépe.

V deváté minutě se po standardní situaci dostal ke střele Štencel, ale stejně jako po něm v šanci Tulajdan neuspěl. 

A nevyužité šance se domácím vymstily a mezi 14 - 15 minutou přišel šok. Jako první udeřil ve 14. minutě Yehor Glushach, který se prosmýkl kolem beků a zamířil přesně k tyči. A hned o minutu později bylo pro domácí ještě hůře, když po zaváhání brankáře Nešetřila zvyšoval na 2:0 hostující Okleštěk.

Vývoj nebyl pro Blansko ideální a nedařilo se mu nijak úspěšně reagovat. Naopak se hosté do konce prvního poločasu prosadili ještě dvakrát.

Ve 26. minutě se krásně trefil při standardce přes zeď Josef Hnaníček a bylo to už 0:3.

Zanedlouho se na hřišti jiskřilo po zákroku na domácího fotbalistu, což dopadlo žlutou kartou pro hostujícího Tkadlece a nakonec i červenou pro člena realizačního týmu Blanska.

Ještě do konce prvního poločasu navíc padla čtvrtá trefa. Ve 37. minutě se prosadil hostující Filip Holman, který po centru ze strany usměrnil hlavou míč za brankovou čáru.

Ještě před pauzou mohl korigovat Tomáš Feik dalekonosnou ránou, jenže ta se otřela o spojnici a letěla nad.

Do kabin se odcházelo za nečekaného stavu 0:4.

 

Skóre zůstalo beze změny

Po pauze už žádné další branky nepadly, a přestože se hra Blanska uklidnila, tak se i přes pár příležitostí gólově neprosadilo.

V 62. minutě zkoušel nadvakrát prověřit brankáře Feik a později došlo i na Alexovu hlavičku, kterou Przybysz vyškrábl na roh.

 

Znojmo však vývoj duelu kontrolovalo a pohodlně si došlo pro tři body. V tabulce MSFL si tak připsalo důležité body v boji o záchranu, které bude chtít potvrdit v příštím zápase doma se Zlínem B.

Naopak Blansku nadále patří osmá pozice a v příštím kole zavítají do Rosic.



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Martin Krakovčík - hráč FC Znojmo: Na podzim jsme s Blanskem také vedli, ale nakonec jsme zápas prohráli 5:2. V dnešním zápase jsme vedli a vedení potvrdili. Navíc jsme dali krásné branky a máme tři body - konečně po třech prohrách. Proměňovali jsme se šance, a to byla změna oproti zápasu například s Uničovem.



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (63. M. Zúbek [-] ) , D. Blažík [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (46. T. Černý [-] ) , Š. Alexa [-] , J. Tulaydan [-] , F. Adamec [-] (42. N. Todorič [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Štencl [-] (71. A. Fiala [-] ) , T. Feik [-]

1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - M. Papež [-] , P. Kirschner [-] (92. D. Kočík [-] ) , A. Tkadlec [-] , J. Hnaníček [-] , M. Goncalves [-] (89. O. Piatov [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , T. Okleštěk [-] (82. T. Prokeš [-] ) , R. Russmann [-] , M. Krakovčík [-]

ŽK: 47. T. Feik - 33. A. Tkadlec .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - RYGL Luboš, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: výhra domácích

Přiznám se, že zde vycházím z umístění v tabulce. Proti Znojmu hraje aktuální psychická nepohoda, když se pohybují v dolních patrech tabulky a výsledkově se jim nedaří. Blansko se nachází v klidném středu tabulky a doma zvítězí. Tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích