Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 14:30

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé "búro" v řadě v síti Otrokovic!


Branky


5

Po snovém stratu do jarní části sezóny, kdy si Otrokovice připsaly dvě výhry ze dvou kol, přišel výkonostní i bodový půst. Za dvě kola skóre 1:10 určitě není bilance ke chlubení a v Otrokovicích budou chtít rychle zápasy s Olomoucí a Frýdkem-Místkem hodit za hlavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Fotbalisté Otrokovic v sobotním 21. kole MSFL zavítali na hřiště Frýdku-Místku, kde se čekal boj o důležité body ve spodním patře tabulky.

Oba týmu shodou okolností v minulém kole vyfasovaly pětibrankový příděl a čekalo se, na koho tato prohra bude mít větší vliv.

Domácí, kteří v minulém kole prohráli 5:1 s juniorkou Slovácka vstoupili do utkání s Otrokovicemi lépe. Od úvodních minut byli aktivnější a vytvářeli si i standardní situace kolem soupeřovi šestnáctky.

Ve dvacáté minutě šli i zaslouženě do vedení, když se po autu dostali do vápna, kde se hostující brankář s obranou nedohodli na tom, kdo odehraje vysoký míč, ten si nakonec našel Barkov a vstřelil první góĺ zápasu - 1:0.

Po půlhodině hry museli domácí přistoupit ke střídání brankářů, Otrokovice se zároveň začaly dostávat více do hry, ale poločas skončil výsledkem 1:0 pro domácí. 

   

Hosté se nadechli, ale domácí přesvědčivě zvítězili

Do druhého poločasu nastoupili hosté s vědomím, že musí svůj výkon zlepšit, aby mohli pomýšlet na potřebný bodový zisk.

Jejich plán se však hned ve 48. minutě značně zkomplikoval, když domácí Kovařík zvýšil na 2:0.

Hosté se ovšem pár minut po inkasované brance nadechli a snížili na 2:1 - střelou o břevno se prosadil hostující Putyera.

Ze strany hostí to bylo ovšem vše a v 57. minutě zvýšil na 3:1 Raab, který domácí uklidnil.

Domácí hráči poté pokračovali v aktivitě a mezi 70. a 80. minutou přidali další dvě branky. Nejprve se prosadil v 72. minutě Barkov a v 78. Kovařík. Oba hráči se tak trefili podruhé v utkání a dokonali pověstného bůra.

5:1 byl konečný výsledek zápasu a domácí budou chtít podobný výkon zopakovat i v příštím kole na hřišti Uherského Brodu. Naopak Otrokovice čeká těžký kalibr, když na domácím hřišti přivítají první Kroměříž.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Vítězství 5:1. K celému zápasu jsme přistoupili velmi zodpovědně v defenzivě a byli jsme nebezpeční směrem dopředu kdy už v prvním poločase mohl být rozdíl větší. Jsem velice rád, že po gólu na 2:1 jsme nepřestali hrát a přidali další branku. Posledních 20 minut bylo vyloženě v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli. Teď se svědomitě připravit na Uherský Brod.

FC Zlínsko
Jan Žižka - trenér: Vůbec jsme nezachytili začátek, všude jsme byli pozdě. Soupeř nás předčil v důrazu, agresivitě i bojovnosti. Přibližně po půl hodině hry se hra změnila, dostávali jsme se do hry. Když jsme ve druhém poločase snížili na 1:2, tak jsme pak nepochopitelně dostali hloupou branku ze standardní situace skoro z poloviny hřiště. Frýdek si zápas už pohlídal. Nepředvedli jsme výkon hodný MSFL.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Květon [-] (31. M. Gergela [-] ) - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] (84. D. Nieslanik [-] ) , L. Raab [-] , M. Bielan [-] (27. M. Burgo [-] ) , D. Konečný [-] (84. Š. Byrtus [-] ) , T. Barkov [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , M. Zedníček [-] (86. S. Prokaj [-] ) , A. Hretsaichuk [-] (29. M. Vašulka [-] ) - J. Kiška [-] (63. M. Fiala [-] ) , M. Blahuta [-] , L. Vychodil [-] - M. Vintr [-] (86. F. Přikryl [-] ) , O. Putyera [-] , P. Simr [-]

ŽK: 30. M. Kovařík , 77. M. Gergela - 35. M. Vintr , 59. T. Dekleva , 65. L. Vychodil , 75. O. Pernatskyi .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: Hanák Petr - VOLEK Stanislav, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: výhra hostů

Otrokovice sice minulé kolo prohrály doma s Olomoucí 0:5, ale Olomouc je na špici tabulky. Otrokovice navíc posilují a ve Frýdku vyhrají a polepší si v boji o záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích