1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání je u konce - Vrchovina bere důležité body!


Branky


5

Solidní výkony, ale pouze jediný bod ze tří duelů. To bylo stručné a výstižné shrnutí jarního počínání hráčů Nového Města na Moravě. Poslední Jihlava také potřebovala body jako sůl, když na svého soupeře ztrácela před zápasem čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Batelka trefil tři body

V tomto zápase šlo o hodně, a to si oba týmy jistě uvědomovaly při vstupu na trávník. Vzhledem k nepříliš lichotivému postavení obou mužstev v třetiligové tabulce se v podstatě hrálo o šest bodů.

Hráči hostující rezervy FC Vysočina sice měli v první půli balon více na svých kopačkách, domácí hráči však neustále hrozili po rychlých brejcích.

Po jednom z nich následoval rohový kop pro domácí, kdy přetažený balon vrátil do ohně Petr Sytař a stoper Jiří Batelka hlavou otevřel skóre sobotního derby – 29. minuta 1:0.

Domácí měli ještě další šance, které s přesností rozdával velezkušený kapitán Lukáš Michal, ale v zakončení scházela pověstná štěstěna. Za zmínku stojí šance Petra Sytaře a také průnik do vápna Radka Matulky, který hledal místo u zadní tyče, ale míč jen těsně minul tyčku Lancmanovy svatyně.

Do kabin tak o poločasové přestávce šli spokojenější domácí. 

Domácí si výhru pohlídali

Po změně stran byla větší aktivita na straně hostů. Jenže fotbalisté Nového Města pozorně bránili, trojice stoperů prakticky neudělala žádnou výraznější chybu. 

K ohrožení domácího brankáře Petra Šmídy se hosté dostávali pouze při standardních situacích. Ani jedna z nich ovšem nepřinesla vyloženou gólovou příležitost.

Naopak rozhodnout zápas mohli domácí. Po přímém kopu Lukáše Michala proklouzl míč až ke zcela volnému Jakubu Novotného na malém vápně, který orazítkoval "jen" břevno brankové konstrukce hostů. 

Fotbalisty Nového Města však tato promarněná příležitost mrzet nemusela, po vítězství 1:0 si připsali do tabulky důležité tři body.

 

V daším kole čeká na domácí pauza kvůli odstoupení Dolního Benešova, se kterým se měli utkat. Další zápas je tedy čeká za dva týdny, kdy přivítají další tým z vyrovnaného spodní části tabulky - Znojmo. Hosté z Jihlavy budou chtít v dalším kole ukončit bodový půst doma proti Vratimovu.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Procházka - trenér: „Je to pro nás velká psychická vzpruha do dalších zápasů. Bohužel jsme ale přišli o záložníka Dudu, jehož kotník nevypadá vůbec dobře,“ mrzelo jinak spokojeného kouče Nového Města Pavla Procházku.

FC Vysočina Jihlava B
Michal Veselý - trenér: „Co k tomu utkání říci. Vrchovina jednu branku vstřelila, my naopak ne, proto tři body zůstaly doma,“ lakonicky utkání zhodnotil trenér juniorky FC Vysočina Michal Veselý.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , J. Novotný [-] , P. Duda [-] (52. T. Trojánek [-] ) , T. Švanda [-] (75. D. Bača [-] ) , J. Batelka [-] , L. Hekerle [-] - P. Sytař [-] (63. T. Duba [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Michal [-] - R. Matulka [-]

FC Vysočina Jihlava B
M. Lancman [-] - A. Savi [-] , . Arroyo [-] , S. Chocholatý [-] , F. Shudeiwa [-] , A. Novák [-] , L. Musil [-] (61. . Araujo [-] ) , Š. Němeček [-] (61. P. Vacek [-] ) , M. Fila [-] , M. Tall [-] , I. Christodoulou [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: Julínek Jiří - MAYER Jan, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají dobře. Hráli jsme s nimi v minulém kole doma a nebyl to z jejich strany špatný zápas. Dávají góly a věřím, že doma Jihlavu porazí. Tipuji tedy jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích