P. Drbal 36. (vl.)
A. Krč 68.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:15

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě a Uničov skáče na páté místo


Branky


36. P. Drbal (vl.) , 68. A. Krč
5

Do Uničova, který byl na jaře stále bodově stoprocentní, přijel Slovan Rosice a čekala se vyrovnaná bitva týmů z čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka rozhodla utkání

V neděli dopoledne zavítal do Uničova tým Slovan Rosice, který měl o dva body více než domácí. Jednalo se o utkání pátého týmu tabulky se šestým a očekával se tak vyrovnaný duel.

Zpočátku tomu tak opravdu bylo. Uničov ani Rosice si dlouho nemohli vytvořit žádnou velkou příležitost, ale domácí pak nakopla vlastní branka soupeře. Po centru domácích hlavičkoval ve 36. minutě Komenda, ale Drbal rovněž hlavou poslal míč do protipohybu brankáře a také smolně do vlastní sítě.

Tato branka byla v zápase zlomovou a od té doby byli domácí lepší.

Do šaten tak odcházeli spokojenější hráči Uničova, kteří vedli 1:0.

 

Popáté se trefil Krč

Tlak Rosic po přestávce nepřicházel a byli to naopak domácí, kteří pokračovali ve své aktivitě. Měli spoustu dobrých náznaků na zvýšení skóre, ale dlouho pojišťující branka nepřicházela.

Tu vstřelil až v 68. minutě Aleš Krč, který se frefil na jaře už popáté, a nutno říct, že to bylo po akci, která až tak brankou nezaváněla. Krč prošel do rychlého protiútoku, ale obránce Rosic jej dobře vytlačoval z vápna až k brankové čáře. Jenže uničovský kanonýr vyzkoušel lehký lob, který k překvapení všech skončil v brance hostí - 2:0. Brankář hostí si určitě tuto branku za rámeček nedá.

Naopak hosté byli v útoku bezzubí, téměř nehrozili a pokud se do vápna Uničova dostali, bylo to hlavně po standardních situacích, ale ani z nich žádné nebezpečí nepřišlo.

Díky výhře a třem bodům se Hanáci posunuli na páté místo tabulky MSFL o bod právě před Rosice a příští neděli je čeká další těžký test na půdě čtvrtého béčka Baníku. Rosičtí si budou chtít zlepšit náladu v dalším kole doma s Blanskem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Neček - trenér: Konečně jsme hráli doma, na což jsem se těšil. Jsem rád za náš vstup do sezony, protože jsme dvakrát vyhráli venku a teď se nám podařilo zvítězit proti těžkému soupeři u nás. Navíc přišlo hodně diváků. Je dobře, že jsme také dokázali proměnit šance, i když jsme tam ještě dvě velké měli a výsledek mohl být pro nás ještě lepší.




Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] (85. V. Kamas [-] ) , M. Diblík [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] (85. M. Vybíral [-] ) , J. Ambrozek [-] (85. M. Šidlík [-] ) , J. Svoboda [-] , R. Vejvoda [-] , M. Sečkář [-]

FC Slovan Rosice
D. Juran [-] - T. Selinger [-] (85. M. Kozel [-] ) , D. Pazourek [-] (71. M. Kršák [-] ) , A. Fila [-] , J. Koláčný [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , T. Zezula [-] , T. Dobrovodský [-] (91. P. Král [-] ) , Š. Přikryl [-] (91. T. Mutina [-] ) , P. Drbal [-]

ŽK: 78. J. Svoboda , 93. M. Diblík - 56. T. Dobrovodský , 84. T. Praks .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - DROZDY Luboš, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: remíza

Zde to vidím na vyrovnaný zápas. Jedná se týmy z předních pater tabulky a myslím si, že moc gólů nebude padat. Tipuji remízu a skóre 0:0, body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích