Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:15

21.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník předvedl velký obrat!


Branky


5

Velké Meziříčí, mužstvo ze středu tabulky, nastoupilo v domácím zápase proti juniorce Baníku v roli outsidera, ale do utkání vstoupilo odhodlaně a bez respektu k soupeři, který je v tabulce MSFL na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Baník dokonale zaskočili

Do utkání vstoupili hráči Velkého Meziříčí skvěle. Byli aktivní a drželi hráče Baníku hluboko na své půlce.

Do první velké šance se po rohovém kopu dostal domácí Sysel, ale v ideální pozici však bránu hlavičkou minul. Domácí to však nemuselo mrzet.

V 17. minutě se po centru Boučka do míče opřel hlavou Robin Demeter a vstřelil úvodní gól zápasu - 1:0.

Ve 23. minutě bylo na domácí straně ještě více veselo, když Plichta po centru Patrika Demetera krásně zakončil placírkou za bezmocného hostujícícho brankáře Číže - 2:0.

Dvoubrankové vedení domácím vydrželo pouze minutu. Hosté dokázali za minutu snížit po rychlém protiútoku z kopačky Fulneka - 2:1.

Od té doby se baníkovci začali probouzet a domácí hráči už neměli takovou herní převahu jako v úvodu utkání.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Hostující Smékal utkání otočil

Do druhého poločasu nastoupili lépe hráči Baníku, kteří převzali zcela kontrolu nad hrou a domácí tým hrozil jen z ojedinělých standardních situací.

V 57. minutě dostal hostující Smékal ideální míč za obranu a v samostatném úniku na brankáře zakončil akci gólem 2:2.

V 80. minutě bylo rozhodnuto, a to když se prosadil opět agilní Smékal přesnou hlavičkou k tyči - 2:3.

Baník přidal ještě jednu branku a stvrdil tím vítězství. V 82. minutě se prosadil hostující Stoklásek, který se z dvaceti metrů trefil zcela nechytatelně.

Zbytek zápasu už se dohrával bez větších příležitostí a hráči Velkého Meziříčí slibně rozehraný zápas k bodům nedotáhli.

V dalším kole zajíždí domácí na hřiště juniorky Slovácka a rezerva Baníku přivítá na svém hřišti Uničov.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: Co k tomu říct, za stavu 2:0 jsme si mysleli, že je asi po zápase a že se nám nemůže nic stát. Pro mě je těžko pochopitelný jak jsme dnes bránili. Soupeř nás potrestal a my vypadáme jak blbci. Takto dobře rozehraný zápas ztratit se jen tak nevidí.

FC Baník Ostrava B
Tomáš Hejdušek: I když jsme i kvůli časovému posunu vyrazili na zápas opravdu velmi brzy, nemyslím si, že by nepodařený vstup do zápasu byl způsoben tímto faktorem. Do dvougólového manka jsme se dostali vlastními chybami a nezodpovědností. Naštěstí to kluci vzali za správný konec a zejména ve druhém poločase už byl zápas plně v naší režii. Oceňuji, že soupeř se neuchýlil ke zdržování a naopak se i ve chvíli, kdy získal náskok, nadále snažil hrát dopředu a myslel především na fotbal.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - P. Mucha [-] , R. Demeter [-] , M. Sysel [-] (82. F. Vošmera [-] ) , A. Plichta [-] , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (73. J. Urbánek [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (46. J. Vašíček [-] ) , P. Demeter [-] (82. M. Malata [-] ) , M. Puža [-]

FC Baník Ostrava B
- L. Číž [-] , D. Stojičevič [-] (60. D. Stoklásek [-] ) , F. Sotorník [-] (60. R. Chylek [-] ) , D. Smékal [-] (87. A. Rehwald [-] ) , Z. Říha [-] , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] (84. D. Frébort [-] ) , D. Holaň [-] (84. M. Puchala [-] ) , S. Boháč [-] , J. Blahuta [-] , R. Zálešák [-]

ŽK: 2. A. Plichta - 91. L. Číž .
Počet diváků: 395. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - DENEV Alex, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Duda
Tip experta: výhra hostů

Baník má svoji kvalitu a měl by ji potvrdit i v zápase ve Velkém Meziříčí. Bude v zápase i tabulkovým favoritem a vyhraje. Tipuji dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů