EXPERT TIP - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 4.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Šíma

S fotbalem začínal v sedmi letech v týmu TJ Pedagog, kde strávil dva rok, poté se tým rozpadl. Následoval přesun do SK Čtyři Dvory, kde hrál do svých 19 let. Pak přestoupil do Hodějovic, kde hraje do teď. Za celou dobu hraní si vyzkoušel všechny posty kromě brankáře. V současné době na úrovni fotbalu III. třídy ho nejvíce baví střed zálohy. Ač je fotbal pro něj srdcovou záležitostí, tak jeho ambice něčeho ve fotbale dosáhnout nejsou velké. Fotbal je pro něj hlavně zábava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ledenice už asi budou chtít urvat první body, ale na půdě Římova to je velmi těžké. Po dvoutýdenní pauze se domácí nebudou chtít dělit a tak body zůstanou v Římově.

Tip experta: 0 25 - 37 - 38 %
Komentář experta:

Černý Dub jsem ještě hrát neviděl, ale dokázal vést v Římově 2:0, ač vedení neudržel. Vrábče je obzvlášť doma nepříjemným soupeřem, ale myslím, že tady se budou body dělit a oba týmy si připíší své první body.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Souboj dvou rezerv je vždy nevyzpytatelný. Důležitou roli tedy bude hrát, jak týmy posílí hráči z A týmů. Myslím, že domácí si své body uhájí a hosté pojedou domu s prázdnou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tak jako Černý Dub, tak i tým Včelné jsem nikdy hrát neviděl, ale výhra 4:0 nad kluky ze Svinů něco značí. Rudolfov není tak silný v obranné činnosti, ale pokud zlepší svou efektivitu v zakončení, budou se nakonec radovat právě domácí.

Tip experta: 2 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Derby, co více říci. Bude to velmi těžký zápas, a pokud se konečně sejdeme, určitě se budeme snažit sahat po všech třech bodech. Nemůžu jinak, než volit výhru hostů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Roman Chyňava 4
2. František Pouzar 4
3. Václav Welser 3
4. Marek Trčka 3
5. Petr Kosař 3
6. Jakub Šíma 2
7. Jiří Tomášek st. 2
8. Marek Sládek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.