Římov si doma proti Ledenicím s chutí zastřílel


Branky


26. M. Kollár , 36. M. Kollár , 48. M. Kollár , 50. J. Štrajt , 70. P. Maršík , 80. M. Bauer (p.) , 81. J. Daniel
0

Po týdnu volna se znovu před domácími diváky představil tým Římova. Soupeřem jím byli hráči Ledenic B, kteří v úvodních dvou kolech vyšli bodově naprázdno. Favoritem zápasu byli domácí, kteří by měli patřit mezi aspiranty na postup do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Kollár nasměroval svůj tým ke třem bodům

Do první vážnější šance se hned úvodu zápasu dostali hosté, kteří měli příležitost přímého volného kopu z hranice vápna. Bohužel pro ně střela Králíka skončila nad domácí brankou. Kdo by si v té chvíli pomyslel, že to v samotném zápase, byla největší šance hostí, protože od té chvíle přebal iniciativu zápasu pěvně do svých rukou domácí Římov.

 

Hra se točila zejména kolem domácího špílmachra Kollára. Ten pro své spoluhráče vytvářel gólové příležitosti a hlavně sám se dokázal střelecky prosadit. Po hříchu byl jediným domácím střelcem v prvním poločase, když nejprve ve 26. minutě otevřel skóre a o dalších deset minut později stanovil poločasový výsledek na 2:0 pro Římov.

Domácí přidali dalších pět branek, Kollár uzavřel čistý hattrick

Druhý poločas pokračoval v podobném obrázku, jako ten první. Tempo hry diktovali domácí hráči a hned po třech minutách druhého dějství uzavřel Martin Kollár hattrick – 3:0. O další dvě minuty později zvýšil na rozdíl čtyř branek Štrajt a domácí šli směle vstříc tří bodovému zisku.

 

Ledenice se snažily, ale převaha domácích hráčů vyústila v pátou branku, když se mezi střelce zapsal Maršík a zvýšil na 5:0. Římov pak v závěrečné desetiminutovce potěšil domácí diváky ještě dvěma přesnými zásahy. Nejprve se z pokutového kopu nemýlil domácí specialista Bauer, který v sezoně proměnil i třetí penaltový pokus. A konečnou podobu výsledku, dal o další minutku později přesně zakončující Daniel.

 

Římov tak vyprovodil Ledenice B jednoznačně 7:0. Ledenice tak dál čekají na první bodový zápis v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Utkání začalo hned ve druhé minutě šancí hostů kterou domácí obrana zastavila faulem na hranici velkého vápna ,ale bohužel pro hostující mužstvo se následný přímý kop který skončil vysoko nad brankou stal největší šancí hostů v celém zápase. Domácí podobně jako v předchozím utkání převzali kontrolu hry a to především ve středu hřiště a začali si vytvářet i velké množství šancí, z kterých se v první poločase dokázal dvakrát prosadit Kollár. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a tak celkem logicky, domácí přidávali další branky . Po přestávce se prosadil potřetí Kollár a po jedné brance přidali Štrajt,Maršík,Bauer a na konečných 7:0 upravil v samém závěru Daniel."




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - FUXA Jaroslav (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.