Černý Dub otočil zápas ve Vrábči. Hrdinou zápasu byl hostující brankář Trnka, který chytil dvě penalty!!!


Branky


0

Zápas dvou týmu, které byly v tabulce bez bodu. To bylo střetnutí celků Vrábče a Černého Dubu. Domácí nastoupili podruhé za sebou na domácím hřišti a chtěli vybojovat první body v sezoně. Hosté chtěli navázat na druhý poločas domácího zápasu se Slavčí, kdy málem dorovnali čtyřbrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dub měl více ze hry, ale do vedení šli domácí. A to stačili zahodit i pokutový kop

Černý Dub ukazoval už od začátku, že do Vrábče si přijel pro vítězství a od prvních minut se tlačil na bránu Fleischmanna. Už v 5. minutě vybídl Tomáš, ke skórování Welsera, ten však branku přestřelil. O dvě minuty později se k zakončení dostal opět Welser, ale Fleischmann opět nemusel zasahovat, střela letěla nad branku. V 10. minutě se činili domácí, špatný odkop Liebla zužitkoval Junek a Trnku z bezprostřední blízkosti doslova prostřelil - 1:0.

 

Hosty, ale vstřelená branka nerozhodila a dál se tlačili do útoku. V 18. minutě se Welser dostal za obranu a přihrávkou pod sebe hledal Schneidera, který balon netrefil podle svých představ a Flesichmann si připsal svůj první zákrok. Ve 25. minutě se ke střele dostal domácí Seetheler Martin, ale pozorný Trnka vyrazil na roh. Domácí mohli vedení zvýšit před odchodem do kabin. Ve 40. minutě byl ve vápně faulován Seetheler David. Sám faulovaný si postavil míč na penaltový puntík, ale Trnka krásným zákrokem penaltu vyrazil. Do kabin tak šla Vrábče s jednobrankovým vedením.

Vrábče neproměnila, ani druhý pokutový kop a hosté zaslouženě otočili výsledek zápasu

Druhá půle patřila jednoznačně hostům, domácí odpadli fyzicky a bylo jen otázkou času, kdy se hosté prosadí. V 65. minutě se dostal do šance Nekola, ale Fleischmann opět nemusel zasahovat. Vyrovnávací branka přišla v 70. minutě, když na roh Welser si naskočil Schneider a hlavou srovnal stav utkání - 1:1.

 

Do vedení se však v 75. minutě mohli dostat opět domácí. Hošna fauloval ve vápně Seethelera Davida. Pokutový kop si postavil Seetheler Martin, ale ani ten nedokázal pokutový kop proměnit a Trnka si tak připsal další chycenou penaltu na svůj účet.

 

V 79. minutě Schneider prodloužil balon, který si Švercl pokryl před přibíhajícím obráncem a střelou k tyči poslal hosty zaslouženě do vedení - 1:2. Na poslední branku se nečekalo dlouho, v 85. minutě se Nekola dostal přes obránce a střelou do šibenice nedal Fleischmannovi šanci - 1:3. Černý Dub si zbytek zápasu už pohlídal a tak mohl slavit první tři body v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. ( hráč ): "Kdyby byl poločas 3:1 pro nás, nikdo by se nedivil. Zbytečně zkomplikovaný zápas z naší strany. Kdybychom proměnili šance, mohli jsme hrát v klidu a nikam se nehnat. Herně jsme byli jasně lepší, ale největší zásluhu na vítězství má určitě Tadeáš!"



Počet diváků: 15. Rozhodčí: Brejník Aleš - KNYTL Tomáš (N), LOMSKÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.