Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Včelné překvapil na Rudolfově


0

Domácí tým Rudolfova B přivítal nováčka ze Včelné. Favoritem zápasu byli domácí hráči, kteří pomýšlí o rychlém návratu do Okresního přeboru a v soutěži byli zatím stoprocentní. Hosté minulý zápas zaskočili Trhové Sviny a připsali si první tři body, které by se nebránilli rozšířit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelná byla produktivní v ofenzivě

Na hřišti v Rudolfově vstoupil do zápasu lépe nováček ze Včelné. V 10. minutě hry přišla zbytečná ztráta v domácí rozehrávce, k míči se dostal hostující Šálek a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí mohli přijít s rychlou odpovědí, ale Sládkova hlavička skončila těsně vedle. A tak trestali znovu hosté. Nejprve přišla hlavička, která byla sražena na roh. Po něm se zavěsil do vzduchu Adamovský a své zakončení hlavou umístil přesně 0:2. Domácí se v závěru poločasu nadechovali k náporu, ze kterého rezultovalo snížení. Skákavá střela Sládka dohopsala až za záda bezmocného Pudicha 1:2. Jenomže hned za minutu odskočili hosté znovu do dvoubrankového vedení. Další chybu v rozehrávce potrestal Šálek. Do kabin šli s vedením 1:3 spokojenější hosté.

Hosté kontrolovali výsledek zápasu

Rudolfov chtěl vstřelit v úvodu druhé půle rychlou kontaktní branku a to se jim po minutě hry povedlo. Hezkou kombinační akci předvedli na pravé straně Žoček se Sládkem. Druhý jmenovaný odcentroval a Dvořák nadvakrát snížil na 2:3. Domácí se tlačili za vyrovnání, ale v polovině druhé půle přišla pro domácí další rána. Včelná se opět dostala k zakončení, které brankář Keřka vyrazil na roh. Po něm se podruhé v zápase hlavou prosadil Adamovský 2:4. To vzalo domácím hráčům vítr z plachet a zápas se pak dohrával v poklidnějším tempu. V závěru mohl snížit ještě Pouzar, ale jeho tvrdou střelu dokázal Pudich vytěsnit na rohový kop. Z překvapivých třech bodů se tak radoval nováček ze Včelné.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Hrál se zajímavý zápas. Včelná nás vyškolila v produktivitě, ze šesti příležitostí dala čtyři branky. My se naopak v koncovce trápíme. Měli jsme míč více na kopačkách, ale soupeř zápas ubojoval a to byl hlavní důvod, proč jsme nebodovali. Výborně jim zahrála zejména obrana."




Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - V. Klojda [-] , A. Bajer [-] , K. Loula [-] , J. Pech [-] - M. Pfleger [-] , A. Kroufek [-] , F. Pouzar [-] , M. Žoček [-] - J. Machovec [-] , M. Sládek [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Pudich [-] - D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , T. Masák [-] , Z. Medula [-] , L. Krajčír [-] , J. Sekyra [-] , V. Žondecký [-] , J. Čaloun [-] , V. Pražák [-] , J. Vavroch [-]

ŽK: 31. A. Kroufek , 71. K. Loula - 31. D. Tondl , 66. Z. Medula .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZEVL Karel - MLČOCH Milan (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.