3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé rozhodlo o své výhře v závěru zápasu


Branky


0

Ve 3. kole III. třídy skupiny B se hrálo derby v Mladém, kam zavítal soupeř z Nových Hodějovic. Domácí vstoupili do soutěže minulý týden vítězstvím na hřišti Ledenic a tři body z venkovního hřitě chtěli potvrdit i v domácím prostředí. Hosté první dvě kola vyšli bodově naprázdno a tento fakt chtěli změnit v tomto utkání. Zejména se chtěli vyvarovat špatného úvodu, když v předchozích dvou kolech pokaždé inkasovali hned v úvodu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodějovice začali dobře, ale Mladé přišlo s rychlou odpovědí

Nedělní odpoledne stane se pro mnohé chvílí nudy, ne však pro fanoušky a milovníky mládského fotbalu, neboť je dnes v krásné Petrsport aréně čekalo derby odvěkých rivalů – domácí SK Mladé přivítalo na svém pažitu fotbalový klub z Nových Hodějovic. Zatímco domácí věřili, že dokáží vítězně navázat na zápas z minulého týdne, hosté do Mladého přijeli s vidinou prvního bodového zisku v nové sezoně. 

 

Sudí zahájil zápas úvodním hvizdem, rozehrávky se chopili po prohraném losu hosté z Hodějovic. Hodějovičtí byli hned od prvních vteřin utkání velice aktivní a svou aktivitu proměnili už ve 2. minutě v gólovou radost. Po nepřesném odkopu gólmana Dvořáka se hosté zmocnili míče, dlouhým balonem překonali mládskou obranu a hodějovický Šíma přesnou střelou z úhlu na zadní tyč poslal hosty do vedení 0:1.

 

Domácí se však rychle otřepali ze studené sprchy a už v 5. minutě zamířil zpoza šestnáctky ostrou ranou k levé tyči mládský ostrostřelec Linhart - 1:1 První poločas se dohrál ve vyrovnaném duchu, s mírnou převahou domácích, která ale k dalšímu gólu v první půli nevedla, a tak se šlo do šaten za vyrovnaného stavu. 

Mladé rozhodlo o své výhře v poslední desetiminutovce

V druhé půli se dlouho pokračovalo v bezbrankovém trendu, domácím se nedařilo vytvořit si vyloženou gólovou šanci, ale aktivita a tlak na obranu hostí vyústil v 75. minutě v penaltu pro domácí družinu. Balon si na puntík postavil Miloš Schuster, gólman Hřib však perfektně vystihl směr jeho nepříliš povedené střely a skóre zůstalo nezměněno.

 

Gólu se však domácí přeci jen dočkali. V 85. minutě uvolnil Šafrata lehkým přistrčením na vápně Linharta a obávaný kanonýr byl opět neomylný – 2:1. Domácím už se nadále dařilo kontrolovat hru a v 89. minutě přidal gólovou pojistku v podobě završení hattricku perfektně hrající Linhart.

 

 

Víc už se na hřišti neodehrálo, mládští uhájili doma všechny 3 body a hodějovičtí se i nadále nachází na bodové mělčině.

 

autor: Pavel Schuster (SKM)



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Tomáš Linhart (hráč): "do zápasu jsme nenastoupili zrovna nejlíp, nechali jsme si dát rychlého góla, což nás celkem rozhodilo. Naštěstí jsme zanedlouho dokázali vyrovnat a vrátit se zpět do zápasu. Zbytek utkání jsme se spíše hledali a moc se nám nedařilo, díky tomu se Hodějice dostali k pár gólovým příležitostem. Vše ale dobře dopadlo a i přes neproměněnou penaltu jsme dokázali strhnout výsledek ve svůj prospěch."

FC Nové Hodějovice
Jakub Fodora (hráč): "V prvních dvou kolech jsme měli velký problém se vstupy do poločasů. Ve všech čtyřech, jsme inkasovali minimálně jeden gól. Chtěli jsme již tuto sérii ukončit. Začali jsme výborně a hned jsme se ujali vedení pěknou akcí zakončenou Jakubem Šímou. Bohužel jen asi na 3 minuty, kdy soupeř vyrovnal, a tak se série opět protáhla. V prvním poločase jsme si vytvořili více šancí než za předchozí dvě utkání dohromady, ale nejsme produktivní. V druhém poločase jsme začali (ač s možností hokejového střídání) poměrně tuhnout, a tak domácí převzali iniciativu. Ale i my jsme si nějaké šance vypracovali, bohužel bez efektu. Asi 15 min před koncem přišla penalta. Tenhle kritický moment jsme ještě díky skvělému zákroku Martina Hřiba přečkali. Nicméně o pár minut později jsme inkasovali a aby toho nebylo málo, tak v samém závěru ještě jednou. Už bychom potřebovali bodovat, výkon z prvního poločasu je příslibem, tak snad na něj příště navážeme."



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kypta [-] , F. Souček [-] , L. Szojka [-] - M. Ziegler [-] , A. Kolář [-] , P. Schuster [-] , M. Schuster [-] - T. Linhart [-] , M. Novotný [-] - M. Pešek [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Straka [-] , M. Rudolf [-] , J. Schaffelhofer [-] - O. Saiko [-] , D. Lojka [-] , J. Fodora [-] , J. Šíma [-] - T. Carda [-] - L. Kolář [-] , M. Jáchym [-]

Hráči zápasu: T. Linhart , M. Pešek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JINDRLE Karel - STACH Josef (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.